Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Dziwne dobieranie do normali.

HeaTT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Ostatnio zdziwiła mnie sytuacja na normalach. W ciągu ostatniego miesiąca grałem prawie same rankedy, a jak teraz zacząłem grać trochę normali, to w praktycznie każdym znajdzie się jakiś afk. Może raz na 5 meczy jest normalny mecz z wszystkimi graczami. Do tego dobiera zupełnie różnych ludzi. Ja mam około 450 winów, a do meczu wrzuca także 20 lvle czasami. Też tak macie?

Opublikowano

Niestety... Strasznie mnie denerwuje, bo kilka gier dostaję zbyt dobrych zawodników i ownujemy wszystkich, a innym jakichś zjebów genetycznych i dostajemy w dupę :D

Opublikowano

Każdemu tak dobiera. Np. w mojej drużynie jest jedna osoba, która ma 800 wygranych, a reszta to nooby.

A w drużynie przeciwnej wszyscy po 28-30 poziomie...

Powinni zmienić ten system dobierania przeciwników bo jest strasznie uciążliwy.

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

Na eune przez 10 meczy pod rzad mialem w kazdym 2-3 afki, poszedlem na US, tu ttroche lepiej...

@offtop

Znajac zycie zaraz w temacie pojawia sie pro elo uber gamerzy ktorzy napisza, ze to Ty jestes noob i, ze jakbys byl pro koksem to bys sa wygral oraz, ze wszystko przez Ciebie.

1377440917-U253647.png

Opublikowano

Masz pecha. Gre z afkiem da sie wygrac

Z ogarniętym teamem wygrasz 5v3, miałem taka sytuacje 5v3 oczywiscie porazka ale trzymalismy sie bez ADC i supporta ponad godzine xD

Opublikowano

Mi się trafiają same pozytywne mecze ( z 10 wygranych pod rząd - wcześniej miałem ultra pecha 20 - 25 meczy przegranych )

Polecam grać z kolegami lub transfer zrób na west czy east, zależy gdzie jesteś :D - oczywiście w ostateczności

Opublikowano

Musisz sie z tym pogodzic.Wiekszosci graczy nie interesuja zbytnio normale i maja gdzies wygrana czy przegrana, dlatego czesto sie obrazaja,wychodza z gry bo ktos cos zeksul czy tym podobne.Jest jeszcze opcja ze musza gdzies isc/zejsc z kompa,wtedy latwiej im zejsc kiedy graja normala niz kiedy graja rankeda nie?

sstwc.jpg

Opublikowano

Masz pecha. Gre z afkiem da sie wygrac

Mój rekord to gra z 4 syfkami (w tym kolega premade), jakoś biednie się trzymałem do bodaj 18 minuty, ale wynik i tak był przesądzony, mniejsza o to, nawet z fragami na równi leciałem co z dedami więc skoro w jakimś stylu da się opóźnić porażkę grając 1v5 to i 3v5 da się wygrać. Na afków nie ma co narzekać, nie zawsze to idioci, którzy odchodzą od kompa bo im mama każe psa wyprowadzić, albo przypomniało im się że trzeba zwalić konia. po 20-30 wygranych na + takie przypadki to rzadkość (przynajmniej u mnie).

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

Matchmaking to jeden z wielu problemów w lolu. Nie da się go zrobić perfekcyjnie. Nie mam pojęcia od czego zależy różnica lvl w teamie, ale AFK'ersi to już norma w tej grze. Jak nie na Normalu to na Rankedzie... Niby są raporty i trybunał, ale zanim taki gracz się pożegna z lolem to i tak minie sporo czasu i krwii napsuje jeszcze aż za dużo.

11.jpg

Opublikowano

Taki jest teraz dobór (; . Kiedyś na twitchu koleś miał Live z chellengera( ligi ) . Dobrało mu kolesia z Srebra. Więc wszystko jest możliwe ^^

Opublikowano

@up

bo gral ktos premade widocznie

@top

rob jak ja- nie graj normali

po co psuc sobie nerwy I marnowac czas? Na rankedach wyzszy poziom= wiecej sie nauczysz I wiecej zabawy oraz bardziej wyrownane rozgrywki (chociaz liga bronze lamie wszystkie zasady :D)

Opublikowano

Ja jestem srebro 5 i tak nie narzekam, ale co do tych afków to prawda.

Ale i tak, więcej wygranych lepsza gra, no jeżeli gra ktos premade z 1 wygraną z jakimś typem co ma 1000 to się nie dziwmy panowie.

Trzeba zrobić jakiegoś strajka normalnie.

Opublikowano

Taki jest teraz dobór (; . Kiedyś na twitchu koleś miał Live z chellengera( ligi ) . Dobrało mu kolesia z Srebra. Więc wszystko jest możliwe ^^

nie, nie, dobrało mu kolesia który w S2 miał srebrny, zapewne więc nie wprowadzaj w błąd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...