Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Afkerzy w lobby? Koniec z tym

Jowe.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Na PBE pojawiła się aktualizacja dot. Afk w wybieraniu championów. Pozwoli nam nie tracic punktów gdy ktoś odszedł od kompa ale jest w kolejce by uniknac afka. Wywali go automatycznie jezeli nie picknie postaci.

GxgAoWQ.jpg

Co o tym sadzicie?

Zrodlo

http://www.surrenderat20.net/2013/03/future-feature-afkers-in-champion.html?m=1

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Jeśli nie będzie za to kar to będzie to można wykorzystywać jeśli np. mamy noob team a jesteśmy last pickiem to nie bierzemy postaci i gra się nie rozpocznie.

W tym wypadku troche bez sensu dla mnie kary za wychodzenie skoro będzie ten sposób :D

Opublikowano

Wow, riot myśli. Niech tylko teraz jeszcze ogarną system doboru teamów na ranki, to już w ogólę będziemy w niebie.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Dla mnie powinno byc cos takiego ze jak kazdy wybierze juz picka to pod koniec pytaja sie kazdego czy to jest dobry pick i czy sie z nim zgadzaja.Jezeli byloby czterech na nie to automatycznie kogos wywala i dostaje kare za trollowanie.Skonczylo by sie to raz na zawsze.

sstwc.jpg

Opublikowano

Oby były za to kary. Ale takie w pizdu. Chyba potwierdzenie przed wejściem do lobby nie jest na daremne, więc jeśli ktoś akceptuje, a potem jest afk to powinny być wyciągane konsekwencje.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Pomysł świetny. Kara będzie na 100% bo gdyby jej nie było to przy obecnej mentalności graczy żadna gra by się nie rozpoczęła.

graphic.png

Opublikowano

No tak, ale mi się czasem zdarzy że zamiast wybierania postaci mam czarny ekran, i nie mogę nic zrobić, tylko wyłączyć lola. Ale nie mam wtedy kary za dodge, więc nie wiem jak to do końca działa.

Mimo wszystko wkurza mnie jak ktoś napisze "mid or afk" i w ostatniej chwili, gdy już wszystkie postaci zostały zbanowane, zalockowane, jest końcowe odliczanie, idiota wychodzi.

Game Over

Opublikowano

Dla mnie powinno byc cos takiego ze jak kazdy wybierze juz picka to pod koniec pytaja sie kazdego czy to jest dobry pick i czy sie z nim zgadzaja.Jezeli byloby czterech na nie to automatycznie kogos wywala i dostaje kare za trollowanie.Skonczylo by sie to raz na zawsze.

Kto dostanie kare? 4 gosci, ktorym team odpowiadal, czy typkowi, ktoremu cos przeszkadzalo w wybranych championach? Sensless..

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

A ja chce cole i frytki do tego.

Co do tematu to świetny pomysł, kary też. Według mnie powinni dodać coś takiego że jak ktoś ma ping wyższy niż 200-300 to nie może grać ranków. Bo żal d*pe ściska kiedy mecz sie zaczyna a panowie po 400 pingu płaczą że mają dc. Po co grają jak wiedzą że tak są nie potrzebni w teamie.

Opublikowano

No i dobrze, teraz nie bd takiego problemu jak jest tutaj.. Czekanie i czekanie.

1380739777-U870849.png

1375732994-U592769.png1375735056-U683421.png1378238828-U336505.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...