Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Siema mam takie male pytnko co wszym zdniem trzeba miec zeby zrobic perffect filmiki na yt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam na yt 277 obejrzen filmów chcialbym miec z 1000000 no nie ;p co mam zrobic zeby tak miec ? chcodzi mi to to co wszym zdaniem trzeba zrobic wiem jakie gry bede nagrywl ale chodzi mi bardziej o sprzed czyli jaki sprzed najlpiej kupic sobie porsze o cene ;p :) itp pozdrawiam za dobre odpowiedzi ;p

Opublikowano

dobry sprzęt (kamera mikro) I ciekawe pomysły , vlog np albo jakieś poradniki .

F29B5E4557F6319C29664E96FDCDD496.png

Opublikowano

Camtasia studio lub Sony Vegas studio Platinium11

ivona jeśli ktoś nie chce swojego głosu dodać i najlepiej dobra kamera :)

Opublikowano

Camtasia studio lub Sony Vegas studio Platinium11

ivona jeśli ktoś nie chce swojego głosu dodać i najlepiej dobra kamera :)

ivo by nie wypaliła mało kto lubi lektor ivona ;p

Zajrzyj na moje konto Youtube
http://www.youtube.com/DinielGames nagrywam wiele ciekawych filmików z najprzeróżniejszych gier z micro

oto jedna z nich i mój pierwszy Horror SlendyTubbies zapraszam do obejrzenia i ocenienia :)

www.youtube.com/watch?v=SeUp7wkxhuE

Opublikowano

Osobowość i charyzmę.

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Opublikowano

-Filmiki bez lagów

-Dobra muzyczka w tle

-Dobre intro oraz miniatura

-Skill w tym co prezentujesz na filmiku np w grze :D - chodzi mi o to że nie nagrywasz to jak nobisz np :P

-Ładny nick i estetyka kanału :D

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Do porad kolegów i koleżanek dodam jeszcze, że bardzo przyda Ci się znajomość ortografii. Osobiście w ogóle nie "wchodziłbym" do internetu, gdybym pisał tak jak Ty.

Jesteś najpiękniejszą kobietą, jaką widziałem na oczy. Oh! Zapomniałem! Jestem szkieletem i nie mam oczu - yohohoho! Skull joke.

mini1a.pngminigd.pngminizoro.png

Opublikowano

Kiedyś nagrywałem walki z bossami z gier i nawet szybko wyświetlenia rosły, oczywiście żeby każdy chciał oglądać musisz zrobić do tego klimat (np. pasująca muzyka). Do tego jeszcze musisz mieć skilla w grach żeby było dużo efektów oraz sprawiać żeby walka wyglądała na wyrównaną. Potrzebowałbyś do tego tak do 3000 zł na komputer/laptop z dobrymi parametrami. Dobre byłyby też jakieś śmieszne filmiki, trollingi z gier.

Opublikowano

Do porad kolegów i koleżanek dodam jeszcze, że bardzo przyda Ci się znajomość ortografii. Osobiście w ogóle nie "wchodziłbym" do internetu, gdybym pisał tak jak Ty.

Nie znajomość ortografii tylko lenistwo, trzeba chcieć poprawić podkreślenia...

Opublikowano

Mam na yt 277 obejrzen filmów chcialbym miec z 1000000 no nie ;p co mam zrobic zeby tak miec ? chcodzi mi to to co wszym zdaniem trzeba zrobic wiem jakie gry bede nagrywl ale chodzi mi bardziej o sprzed czyli jaki sprzed najlpiej kupic sobie porsze o cene ;p :) itp pozdrawiam za dobre odpowiedzi ;p

1. W miare ogarnięty głos

2. Micro na usb polecam : samson go mic (250zl)

3.komputer za 3000zl

4. Lekkie poczucie humoru

5. Emocje w głosie

6. Trudna sztuka odszumiania audio -_-

7. Pomysł na siebie

8. Cierpliwosć

9. Pasja

10. Program do obróbki/renderingu (200-400zl)

11. program do nagrywania(100zl)

12.Umiejętnośc oddzielenia glosu od dzwieku z gry.

Opublikowano

Przede wszystkim to mieć znajomości bo bez tego na YT się nie wybijesz

nie trzeba mieć znajomości, one aż tak dużo nie dają.

mnie polecił Hikari i dużo to nie dało -_-

Opublikowano

Reklama znowu nie jest najważniejsza, ponieważ gdy filmik będzie na prawdę dobrze wykonany i będzie ciekawy dla widza to w szybki sposób osiągniesz dużo wyświetleń.

Aby mieć dużo wyświetleń musisz wysilić swoją wyobraźnię i wymyślić coś czego jeszcze nie było i to co jest na prawdę ciekawe.

Życzę powodzenia.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

Reklama znowu nie jest najważniejsza, ponieważ gdy filmik będzie na prawdę dobrze wykonany i będzie ciekawy dla widza to w szybki sposób osiągniesz dużo wyświetleń.

Aby mieć dużo wyświetleń musisz wysilić swoją wyobraźnię i wymyślić coś czego jeszcze nie było i to co jest na prawdę ciekawe.

Życzę powodzenia.

Nie do końca, bo często zdarza się że mimo ciekawych treści popularności brak...

ważne żebys ssał

Kolego co ty masz z tym ssaniem, w maluchu ssanie się zjebały?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...