Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co radzicie ?

DzikiWonsz.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Forumowiczów !

Otóż, co wymienić w moim sprzęcie, aby WoW chodził na tych high/ultra. WoW nie ma dużych wymagań, więc mam nadzieję że nie wyniesie dużo ;)

UWAGA, OSTRZEGAM, MÓJ KOMP TO ZŁOOOO! ( 6, 7 letni gotowiec xdd)

Wiem że wszystko pójdzie do wymiany, ale na jakie podzespoły ;)

Chciałbym żebyście doradzili mi jakie podzespoły wybrać, aby powyższa gra, chodziła ładnie, płynnie :) Nie bd mówił budżetu, po prostu chce abyście zminimalizowali budżet do maxa .. Ja chce się tylko dowiedzieć, ile mnie to wyniesie.

Mój złomek :

MOBO - GA-945GCMX - S2

CPU - Core 2 duo 2.33gz E6550

GPU - Geforce 8500 GT 256 mb

RAM - 1 gb DDR2 xDD

Co do zasilacza, to nie podam teraz, ale napewno też do wymiany. Pewnie z blacklisty jakiś ;c

Dzięki z góry za odpowiedzi :p

Opublikowano

Nie ma sensu inwestowac w socket 775, wiec do wymiana cała platforma, zasilacz tez napewno bo jak gotowiec to jakis black lista, okresl budzet bo ciezko okreslic cokolwiek.

19.png

Opublikowano

@up

Takie sprawy to najlepiej na GG załatwiajcie.

Napisz ile możesz dać, albo zrób że np. ile za 1200, ile za 1500 zestaw itd, bo "jak najmniej" nam nie pomaga. arteekk już napisał że nie warto inwestować w ten stary, opuszczony socket.

@down

Socket to gniazdo procesora :D

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...