Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Grafika

zabrze19

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmh, ja mam ustawioną na user control. Rozdzielczość maksymalną:) To zależy też od lagów, jeśli słaby komp to na low.

05065502749426449289.png

674071459604241683421.gif

Opublikowano

ustaw tak zeby sie tobie podobała

To nie chodzi o wygląd.. To nie jest bf3 czy fc3, że między ultra a low jest różnica. Tylko o lagi i jakieś efekty typu"smugi po strzałach czy krew". Im ich mniej tym lagi są mniejsze, ale też gra staję się mniej realna i ładna. Jeśli masz dobrego kompa to na high a jeśli słaby to low lub mid.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Mam Coś takiego
procesor- core i3 3220 3.3GHz LGA1155 BOX
Ram - DDR3 8 GB/1600 CL11
Karta G - ASUS GF GTX 550Ti 1024 MB

Opublikowano

No to daj na High i Antyanalising x8 wygładza ci to krawędzie i wygląda wszystko ładniej.

Opublikowano

To nie chodzi o wygląd.. To nie jest bf3 czy fc3, że między ultra a low jest różnica. Tylko o lagi i jakieś efekty typu"smugi po strzałach czy krew". Im ich mniej tym lagi są mniejsze, ale też gra staję się mniej realna i ładna. Jeśli masz dobrego kompa to na high a jeśli słaby to low lub mid.

jak ma słabego kompa to jak miał mieć lagi to i tak bedzie miał wiem coś o tym bo sam mam i z czasem juz wgl nie idzie grać :D

muzycznapomaranczvandet.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...