Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] SB3 LegionMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

potrafi ktoś z was uruchomić SB3 na Legionie?? Widziałem na ss'ach w prezetacji, że komuś się udało. Proszę o pomoc.

Opublikowano

A co jest nie tak? Zawsze możesz skorzystać z KamerModa i wpisać komendę /bs pod którą kryje się starsza wersja SwitchBota. Pamiętaj też, że BS będzie działał dopiero jak zaktualizujesz ID zmianek w zakładce 'Inne' poprzez przeładowanie. :-)

Opublikowano

kamermod nie moze byc bo: http://www.mpcforum.pl/topic/877967-problem-id-zmianek/

No klikam zeby odpalil mod i czekam 3 sek klikam OK i nic nie wyskakuje :D

EDIT:

Powiedz jaki dokladnie masz problem, jesli Ci nie dziala polecam tego:

http://www.mpcforum.pl/topic/514706-dl-switchbot-w-pythonie/

22891561.png

CO DALEJ?

LOL teraz już nawet ta biła ramka mi nie wyskakuje.

Który plik dll trzeba wybrać? Gdzie wrzucić hacka?

Opublikowano

Przecież to nie żaden błąd, a poprawnie działający SwitchBot. Wgraj go do folderu z klientem i 'w tej białej ramce', wybierz plik .dll, który wgrałeś razem z BS'em do klienta. Potem bodajże wystarczy wybrać proces Metina i wszystko gra. Gdy to zrobisz, to w ostatniej zakładce 'Inne' musisz kliknąć na 'Przeładuj.' ;-)

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

U mnie takze sb nie dziala ale chyba wiem czym to jest spowodoane bo sb zmienia bony tylko za pomoca zaczarowan przedmiotu a na tym serwerze sa tylko i wylacznie zielone czary ;/

1377531174-U173186.png

Wyniki 2marzec 2014r :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...