Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Covall'owa Wyzyna ! [White-List][PvP]

CovallGaming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick:

Nivium

16

Mutacja:

Po
Ts / skype:

Posiadam
Cos o sobie:

Na imię mam Patryk, główne zainteresowania to informatyka (programowanie, zajmowanie się serwerami pisanie stron itp), sport(krav maga itp) i rozwijanie umysłu(świadomie śnienie, OOBE itp.)
Dlaczego Ty:

Jestem ogarnięty, uprzejmy, kreatywny. Mam masę wolnego czasu a chętnie pograłbym na takim serwerze

Jak budujesz:

Praktycznie jak i estetycznie

Co sadzisz o graczach w wieku 12,13 lat?:

Nie dyskryminuje, aczkolwiek bywają tacy którzy psują rozgrywkę

Opublikowano

Nick-rinkman087 ( posiadam premium)
Wiek-12
Mutacja-Nie
Ts / skype -Oba są- aczkolwiek wolę ts3.
Cos o sobie-Jestem Tomasz- pochodzę z woj. Kujawsko Pomorskiego. Lubię jeździć na desce i grać w kosza ;]
Dlaczego Ty-Lubię takie serwery.

Jak budujesz?-b.dobrze

Co sadzisz o graczach w wieku 12,13 lat?-Cóż- tu nie wyrażę swojej opinii. Sam mam tyle lat- więc wiecie :D

TAKI SPAMIK TO SE POSTA WALNE , CO?!

Opublikowano

Nick- SebQu
Wiek- 13 lat.
Mutacja- Niestety nie, lecz nie mam piskliwego głosu.
Ts / skype - Jest/ Jest
Cos o sobie- Cześć, jestem Sebastian i mam 13 lat. Interesuję się Informatyką oraz Matematyką. Słuchasz wszystkiego co wpada w ucho, lecz moimi ulubionymi rodzajami są: Rock, Reggae, Metal.
Dlaczego Ty- Staram się być pomocnym dla innych graczy, nie griefuję oraz nie cheatuje. Jestem otwarty na nowe znajomości

Jak budujesz?- Najładniej na pewno nie, lecz potrafię oryginalnie, a co najważniejsze (według mnie) Praktycznie.

Co sadzisz o graczach w wieku 12,13 lat?- Hm... sam mam 13 lat, lecz nie chcę pisać na swoją korzyść więc napiszę prawdę:

Wiek a "Dorosłość" to co innego, według mnie nie ma to różnicy czy gra 9 latek czy 19 latek, ponieważ tak naprawdę może się okazać że 9 latek będzie bardziej ogarnięty, niż 19 :)

Oczywiście wiadomym jest dla wszystkich, lub przynajmniej większości, że młodsi są bardziej "chętni" do cheatowania oraz griefowania, lecz "pochwale się" że ja taki nie jestem :)

Pozdrawiam

2e102b5f9b77b.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...