Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Minecraft 1.5 Naprawdę zobacz sam :)

AfgFire

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zmodyfikowany minecraft Leci - Zmodyfikowałeś minecrafta brawo

NIe poleci --- Bo fajne ale jak ja się myle to daj dowody jakieś !!!

PACZUSZKA MODÓW xxx

debile sie rodzą czy to ludzie stają się głupsi ?? all piszą ze to 1.5 tylko ze testowa nie dopracowana ty piszesz ze zmodyfikowane za takie nabijanie postów powinny lecieć bany dowody masz w temacie <ok>

battlefield3wallpaperhdf.jpg
Opublikowano

Taa takie wtyki masz ze dales snapshota z mojej strony ?

Dałem po to żeby wszyscy wiedzieli że nie masz żadnych "wtyków" tylko jest to normalnie do pobrania !

widzę że już z twojej strony co za dziecko posty sb tylko nabija posłuchaj to nie snapshot

debile sie rodzą czy to ludzie stają się głupsi ?? all piszą ze to 1.5 tylko ze testowa nie dopracowana ty piszesz ze zmodyfikowane za takie nabijanie postów powinny lecieć bany dowody masz w temacie <ok>

Ja tylko napisałem Jestem nowy na forum i nie nabijam sobie na tym postów nie jestem zaprzeproszeniem kretynem a ty odrazu zwracasz się do mnie jak do jakiegoś Gimbusa i że ban dostałem 5% moim zdaniem to jest żałosne powinno być osztrzeżenie !!! W postaci wiadomości Moim zdaniem Tu BR3ND Popełnił błąd nieprzesadzajmy jeszcze ja jestem NOWY !!! Podkreślam to ty AfgFire Powinneś dostać tutaj UPOMNIENIE Za wyzywanie ludzi takich jak ja Teraz ja moge powiedzieć że zrobiłeś to dla postów ten post jest na UPOMNIENIE Ciebie i o to żę BR3ND Powinien dać upomnienie mi a nie 5% Odnosze Sie z Żalem że Forum nie szanuje Mnie nowego Forumowicza To nie twoje 1 wyzywanie BR3ND AfgFire Powinien dostać 5% a mi powinneś cofnąć w związku że jestem nowy a tu dowody !! U GÓRY SAMEJ :D

Like it +

Opublikowano

Posłuchaj napisałeś sam dając link i oskarżając mnie o modowanie MC pi przerabianieanie jest ss że to 1.5 jak nie patrzysz na SS to już nie moja wina ...

battlefield3wallpaperhdf.jpg
Opublikowano

Popieram AfgFire oskarżyłeś go bez podstawie nie powinieneś tego robić są ss na udowodnienie zawsze możesz ściągnąć jest link po drugie po co ktokolwiek robil by modyfikacje do miecrafta na 1.4.7 aby były te same rzeczy co w snapshot ?? jak zawsze można go ściągnąć i na nim grać ? no własnie ... dla mnie za bezpodstawne oskarżenie powinieneś dostać kolejne 5%

Opublikowano

Co do Remove Herobrine - To usuwają cząstki moba "Human"...

The change log contained the message "Removed Herobrine". This was Notch "joking" when removing parts of the coding for the Human mob. This and the following three "Herobrine removed" mentions that appeared in Betas 1.7, 1.7_01 and 1.8.1 removed the individual class files for the Human, merely making it somewhat of a default mob. It could still be spawned, but it possessed the default health, (10 hearts) spawn conditions, (Light level 7) melee attack, view distance, and various other parameters shared by all other hostile mobs at the time. The mob at this time now was called "Monster" instead of "Human". The "Removed Herobrine" message was mentioned again in the Beta 1.8 changelog, where all the code for the human mob had been disabled/removed, and the ability to hack the mob into the game with spawn commands or spawners were removed. In the 1.0, 1.2, 1.3 and 1.4 updates, Jeb wrote "Removed Herobrine" again, but as a "joke".

Tak by nie nabijać postów, to ogólnie ten Redstone Update jest nawet dobry, tylko czekam aż będzie dodany Świat Snu(aka. Świadomy Sen, itp) minecrafta. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...