Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki typ serwera wolisz? (PvP vs FB)!

Terik

Typ serwera  

45 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na którym typie by? zagra??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko! Jakie typy serwera wolicie?

Serwer PvP - STRZLECKI!

Na serwerze nie było by żadnych mieczy. Byłby tylko łuk, zbroja, jedzenie oraz wspomagacze. Wspomagacze nie takie jak KillAura, Nodus itd. Tylko kox jabłka (z bloków złota), enchantowane łuki, enchantowane zbroje, poty i wiele wiele więcej! Ogromna mapa, poukrywane skrzynki z itemami wyżej. Na start tylko łuk, jedzenie, zbroja różnego typu (złota, diamentowa itd) oraz mleko! Do tego plugin na więcej strzał! (strzały ogniste, spowalniające, które mogą ciebie zatruć i wiele wiele więcej!

Serwer FreeBuild

Serwer z różnymi wielkościami działek, począwszy od 10x10 za 250$ kończąc na 25x25 za 1 tysiąc. Wiele atrakcji typu spleef, arena pvp, mob arena, parkoury, ox, losowania! Osobna mapa surowcowa! Organizowanie prawie codziennie eventów typu OX, spleef, turnieje strzeleckie, pvp.

88x31.png

Opublikowano

Ech.. takich tematów była masa. Nie widze powodu do ponawiania :P

A co do serwerów, to osobiście wolę Survival , ale patrząc na te dwa, to lepsze jest PvP ;)

(: .ćyż usnes am eiN

Opublikowano

@up. Wiem że takich serwerów jest masa. Ale nie mogę się zdecydować co wybrać. Wiem że serwerów FreeBuild i STRZELECKICH jest mało.

Opublikowano

Taaaaaaak! Serwer PvP!!!!!! Gdy nam się znudzi zrobisz FB, co nie?

Zdecydowanie FB. Ktoś zdobędzie max. lvl i będą ludzie narzekać, że ktoś już zdobył najwyższy lvl i nie ma sensu grania ..

svh03y.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...