Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skąd mogę wziąć oryginalnego Minecraft'a?

AveRa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Da się jeszcze go gdzieś kupić na Allegro? Czy gdziekolwiek? jeśli tak, wdzięczny bym był za podesłanie linka. Jeśli nie, to skąd mogę wziąc Minecraft'a takiego na logowanie czy jakoś tak?

Opublikowano

Minecrafta kupujesz na minecraft.net możesz też kupić np. na fabryka kluczy czy allegro, ale tej drugiej opcji nie polecam bo mogą cię oszukać i sprzedać giftcode'a, który wygaśnie po kilku dniach.

surprise motherfucker

Opublikowano

A ile to wyjdzie tak mniej więcej? I jaką walutą się kupuje? Złotówki czy inna?

Opublikowano

Polecam ci fabrykakluczy.pl

Wejdź tam i znajdziesz cenę...

Dla leniwego:

110 zł ;).

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

A więc tak, na Allegro możesz kupić ale nigdy nie wiesz, czy sprzedawca to oszust ;) Są trzy typy kont sprzedawane na Allegro: 1. 10-20 złotych: Możesz grać na serwerach premium tylko, nie masz dostępu do zmiany skina (czyli masz domyślnego Steava). 2. 40-50 złotych: cofane przelewy :\ Masz normalne konto wszystko ładnie pięknie będzie działać aż do miesiąca, gdzie będziesz mieć zablokowane konto, dlaczego? Sprzedawca cofną przelew i Minecraft blokuje dostęp do konta (blokuje go) 3. 90-110 złotych: to prawdopodobnie te oryginalne i prawdziwe zakupione z Minecraft.net, ale pamiętaj, że nigdy nie masz pewności! Jeszcze jest jeden typ kont 10-50 złotych: gotowe konta, dostajesz tylko pasy, ale w 90% konto jest używane przez paru ludzi ;). Najlepiej nie kupować z Allegro tylko z oryginalnej strony Minecraft czyli Minecraft.net! Pozdrawiam!

Nie kłam :\ I tak wiem, że mnie nie znasz!

Opublikowano

Ja kupiłem na minecraft.net , wybierasz opcję przelewy 24 i płacisz w złotówkach, dałem 80 zł i mam 100% pewności że nie stracę premium ;)

veQtFkA.jpg?1

Sygnaturę zrobiłem ja

Pomogłem? Zostaw Lajka ;)

Opublikowano

To chyba już wiem :) Zapewne zakupię na Minecraft.net. Jak ok. 80-90 zł to nie jest tragicznie. Ale mam pytanie. Bo tam są dwie opcje. Chyba kupna gry i taki prezencik... Które trzeba wybrać? Gdyż nie za bardzo rozumiem...

Opublikowano

To chyba już wiem :) Zapewne zakupię na Minecraft.net. Jak ok. 80-90 zł to nie jest tragicznie. Ale mam pytanie. Bo tam są dwie opcje. Chyba kupna gry i taki prezencik... Które trzeba wybrać? Gdyż nie za bardzo rozumiem...

Wybierz to pierwsze "Kupna gry", bo to z prezentem, kupujesz dla jakiejś osoby ;)

Nie kłam :\ I tak wiem, że mnie nie znasz!

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

najlepiej kupować na oryginalnej stronie minecrafta

minecraft.net

Jeśli chcesz abym ocenił Twój serwer napisz do mnie na PW!

Mogę pomóc w tworzeniu ŁADNEJ prezentacji Twojego serwera. PW :)

Jeśli masz jakiś problem napisz do mnie, postaram się Ci pomóc.

Wesołych Świąt ! ;3

Opublikowano

Nie radzę ci kupować na allego kup na minecraft.net

Na minecraft.net nie dasz rady kupić MC. Zbyt skomplikowana procedura. Pozostaje ci Allegro (niestety). Nie kupuj gift code. Kup normalny kod do MC.

By wszystkim żyło się lepiej :)

Opublikowano

Na minecraft.net nie dasz rady kupić MC. Zbyt skomplikowana procedura. Pozostaje ci Allegro (niestety). Nie kupuj gift code. Kup normalny kod do MC.

Uwierz mi, że każdy w miarę rozgarnięty człowiek da radę kupić na minecraft.net

ok. 2 msc. temu osobiście kupowałem MCPremium... Było to właśnie na oryginalnej stronie...

Poszedłem do kiosku... Kupiłem PaySafeCard'a.. Wpisałem KOD... Podałem wszystkie niezbędne dane i jest !

Jeśli zdecydujesz się na zakup przez oryginalną stronę napisz do mnie, a wszystko Ci wytłumaczę...

Nie polecam Allegro etc, ponieważ tak możesz trafić na oszustów - konto za kilka tygodni straci ważność lub będzie zmienione hasło...

Możesz kupić same konto... Nie będziesz mógł wgrywać SKINA, tylko grać... Nie polecam !

Na minecraft.net na pewno nikt Cię nie oszuka.

Opublikowano

Nie kupuj na allegro, bo zaraz stracisz konto, na allegro masz sztuczne kody, ktore przez Mojang sa po paru godzinach od aktywacji znajdowane i likwidowane! Osobiscie kupilem 3 konta premium na minecrfat.net lacznie za 240 zl, co wychodzi okolo 80 zl za jeden gift-code

40491.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja kupowałem giftcode na allegro dałem 80 zł i jestem zadowolony :)
Nick można sobie samemu wybrać po wbiciu giftcode.
Polecam Ci zakup na Allegro tylko patrz ile sprzedawca ma pozytywów

Im więcej Tym lepiej patrz tez na negatywy i zakup będzie udany

Zapraszam na YouTube

https://www.youtube.com/c/xEdzia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...