Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

101xD v2 Hack

FuSion1530

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

101xD v2 Hack Modificated by KkK [PRIVATE Cracked Version]

Funkcje :

1. Strafe Hack [Nwm jaki jest max lj ale ja skacze 480+ zalezy od ilosci Fps'ów]
  2. Jumpbug [gdy spadamy nie tracimy HP działa nawet na 30 fps sprawdzałem :)]
  3. GroundStrafe Hack [Auto ducki (bardzo szybko sie rozpędza 1-3 sec do 1200 (zalezy od ilosci fps)]
  4. Loopx
  5. Fps Booster [Po wlączeniu stref automatycznie zwieksza Fps'y nawet do 1000 zalezy tez jaka jest mapa]
  6. Strafe Helper [Gdy skaczemy LJ nie trzeba wciskać klawiszów A D ja skacze 256-259 LJ (zależy od ustawień sync też mozna zmniejszyc)]
  7. ShowKeys [Podczas gry widzimy jakie klawisze wciskamy (tak jak spectator)]
  8. Auto BH (niestety wykrywalne na niektórych serwerach :/ ale wystarczy wyłączyc)
  9. Stand-Up Groundstrafe Hack [auto sgs]
  10. I dużo więcej nie będe wszystkich wymieniał

Instrukcja :

1. Pobieramy Hacka
  2. Pliki z folderu Settings wrzucamy do cstrike
  3. 101xD.dll wrzucamy do folderu z cs (nie do cstrike)
  4. odpalamy 101xD.exe i wlaczamy cs (w konsoli powinna sie pojawić wiadomość
  5. GRAMY! :)

Credits :

• _restart
  • Terazoid^
  • The^end-[tEaM]-SURIK
  • mar1k_^
  • CSI[uA]
  • b15q95
  • Vskill

Link : http://pl.rghost.net/41259270

Skan : https://www.virustotal.com/pl/file/85727b995ee6c648ef3dfb3f11c155fa5cfb04654881071277053f83a395a689/analysis/1362664287/

Opublikowano

On działa tylko na ns Protocol 48 czyli np.v44,v43,v42,v48,v35. A strafe hack odpalasz na prawym przycisku myszki , wpisz w konsoli prefix "xD101.".a wszystkie bindy tez masz w konsoli wpisz +

Opublikowano

nie mam skypa :( wez podaj moze link do twojego cs ktorego uzywasz ? z tymi plikami dobzre wlozonymi bo mi naprawde NIE DZIALA:( nic w konsoli sie niepali

Opublikowano

Masz xxx link do mojego cs'a. Pliki wrzucasz tak jak pisze w instrukcji.

A jeśli nie zadziała to znaczy że źle go włączasz. :)

Opublikowano

ja robie tak pliki z tego folderu setifing czy jak to tam do cstrike wrzucam te pliki z niego a nie z folderem , ten xDcostam a to co amsz cs zainslatowanego czyli np ja wcdze w komupter dysk program files i mam valve i w nim all ejst to do tego valve wrzucam pozniej wlaczam tego hacka [ hacka wlaczam z tego folderu co byl z pulpitu ] i wchdoze do cs czekam az cos wyskoczy i nic o tak to wlasnie robie jak cos zle to pisz

Opublikowano

dobra w konsoli cos wyskoczylo ale bind mi np z prawym przyciskim myszki nie dzila a to w konsoli co trzeba wpisac zeby bindy wyskoczylo napisz mi o tak odstep tu piszesz co wpsiac odstep ok :)

Opublikowano

bind r +xD101.jumpbug
bind e +xD101.groundstrafe
bind mouse2 +xD101.strafe

To są podstawowe bindy :)

(wpisz to w konsoli)

Opublikowano

Hack sam zwieksza fps'y (gdy wlaczasz strefy pownienes miec 700-999 fps'ow).

A bez hacka to tak samo jak w kazdej wersji cs'a. :)

Opublikowano

Włącz groundstrafe hack i strafe hack na raz to sie szybko rozpedzisz :) mozna tez wybijac sie z surfa i pochylych miejsc. Wtedy latasz :)

Opublikowano

dla mnie z ground hakiem rozpedza sie tak samo jak bez : masz jakeis serwery na ktrych grasz z tym daj ip to wbje a i swoj nick :)

Opublikowano

Na serwerach na ktorycha gram to gram na stabilizatorze wiec nie pokazalbym ci ale jesli poszukasz jakis zagraniczny serwer to z checia ci to pokaze :)

Opublikowano

-.- Zależy co wolisz jesli wolisz latac i od razu widac ze cos masz to sHack a jesli wolisz niewykrywalne czyli grac na Stabilizatorze to 101xD. :) A instrukcje do sHacka juz podalem.

ale ja polecam tego :)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...