Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Akali

dsg2005

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam porządnego buildu, krok po kroku do postaci Akali.

Build ma na uwadze skupiać tylko i wyłącznie siłę uderzenia.

Chcę, aby to było zrobione krok po kroku, a nie jak widziałem w jakimś temacie: "NO, YY, KUPUJ BUTY BERSERKERA, KRWIOPIJCE, TANCERZ, HURAGANA I WYMIATAJ". Nie, proszę, aby było to coś typu Buty Szybkości > Buty berserkera.

Co kupować w odpowiedniej kolejności, jak składać. Konkretnie, a nie masło maślane.

Moje wymagania biorą się stąd, iż jestem w tej grze całkowicie zielony. :)

Za dobrą pomoc dam limit "Lubię to!" :)

Opublikowano

Wstawię tutaj itemy, które kupujesz od początku gry;

boots-of-speed.gifhealth-potion.gifhealth-potion.gifhealth-potion.gifblasting-wand.gifhextech-revolver.gifneedlessly-large-rod.gifsorcerers-shoes.gifrabadons-deathcap.gifbilgewater-cutlass.gifhextech-gunblade.gifblasting-wand.gifrylais-crystal-scepter.gifblasting-wand.giflich-bane.gifchain-vest.gifguardian-angel.gif

W między czasie kupuj Czerwone Mikstury.

Końcowy BUILD:

sorcerers-shoes.gifrabadons-deathcap.gifhextech-gunblade.giflich-bane.gifrylais-crystal-scepter.gifguardian-angel.gif

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

Ewentualnie zamiast lichbane możesz złożyć liandry o ile masz już rylai. I w troszkę innej kolejności bym składał, wpierw hextecha potem rylai a potem rabadon i lich bane/liandry i na koniec GA. Można też się zastanowić nad warmogiem zamiast GA czy nawet zamiast lich bane/liandry dla więcej tanky.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...