Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] EU West, czy warto?

xKasha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam do Was pytanie a mianowicie

czy warto przenieść się na EU West? Posiadam obecnie 3k rp i dość poważnie myślę o przeniesieniu.

Miło by było pograć sobie ze znanymi streamerami, co wy byście zrobili na moim miejscu?

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Opublikowano

Gram na Wescie, poziom noobstwa ten sam, do tego mam wrażenie, że grają tam mniejsze ogary (chodzi o poziom skilla). Mozesz się przenieść jeżeli chcesz mieć poczucie, że grasz na tym "lepszym" servie, innego powodu nie widze.

2d82fcx.jpg
Opublikowano

Gram na Wescie, poziom noobstwa ten sam, do tego mam wrażenie, że grają tam mniejsze ogary (chodzi o poziom skilla). Mozesz się przenieść jeżeli chcesz mieć poczucie, że grasz na tym "lepszym" servie, innego powodu nie widze.

Też nie widziałbym powodów przeniesienia gdybym siedział na low elo.

Jednak moje obecne to diament 4 więc ciągnie mnie do gry ze znanymi plejersami.

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Opublikowano

Kiedyś byłem na wescie, różnica poziomów odczuwalna, jednak kiedy Riot udostępnił powrót z westa na easta skorzystałem z tej opcji. Dlaczego? Łatwiejsze mecze + na starym systemie elo na weście trzeba było wbić więcej elo, aby mieć brąz, srebro czy złoto niż na eascie. Dlatego jeśli masz płacić, żeby się przenieść to nie rób tego, poczekaj może kiedyś znowu udostępnią darmowy transfer ;)

pryn246.png

Opublikowano

LoL... głupi stereotyp że na west jest lepiej... Nic lepszego tam nie znajdziesz....

Opublikowano

@up znajdę, dziesiątki znanych streamerów na których na tak wysokim elo nie jest ciężko trafić.

Przeniosłem się na west, zaraz gram pierwszą gierkę i zobaczymy czy mnie przypadkiem nie zrzuci do platyny przez jakiegoś buga =D

Opublikowano

Moim zdaniem jeżeli dobrze grasz to możesz się przenieść na west, gram tak i na west grają bardziej ogarnięci ludzie. Ale jest tedej problem, gdy tam gram :P , że ogarnięci to są w przeciwnym teamie a u mnie nooby :) (jak by co to przenieść się możesz za darmo :P a te 3k rp to sobie kup jakieś postacie :P )

Opublikowano

Up. Juz dawno sie przenioslem.. po drugie nie ma czegos takiego jak darmowe przeniesienie.

Mozna cls

Opublikowano

Up nie, nie mozna

Cls

Opublikowano

Na West jest tak samo opłakany poziom jak na Nordic. Jedyne co, to są jeszcze słabsi gracze. Dlatego - jest tam tyle topowych graczy, wybili się na noobach.

1377863814-U611928.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...