Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] BFP4F

mojn156

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Dzisiaj sobie przeniosłem folder z gra BFP4F na inny komputer, utworzyłem plik rejestru wszystko zrobiłem jak należy lecz gdy daje Graj Teraz to włącza mi się okno sprawdzania instalacji po chwili znika i powinno sie pojawić okno gry lecz nic się nie pojawia. W procesach też nie ma bfp4f.exe jakieś pomysły panowie

Gdy siadasz przed kompem, przy drzwiach do pokoju zastawiasz minę claymore, by nikt ci nie przeszkadzal

37be2935.png

Opublikowano

Najlepiej to sobie pobierz bfa na tym innym kompie i po problemie.

Pomogłem? Daj lajka to nic nie kosztuje :rolleyes: .

Opublikowano

Uruchamiam na Mozili i na Chrome jako admin, dodałem także do wyjątków w zaporze ale dalej to samo

Gdy siadasz przed kompem, przy drzwiach do pokoju zastawiasz minę claymore, by nikt ci nie przeszkadzal

37be2935.png

Opublikowano

Stery mam aktualne Antywirusa nie mam, Net Framy mam oba zapore tez wyłączyłem i nic dalej to samo

37be2935.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...