Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co wziąść?

mpcforumer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie. Niedługo bede mial kase na telu i chce doladowac za 24zl fundsy. I nie wiem czy zrobic sobie assaulta i kupic ten zestaw z m4a1 i dokupic AEK czy zrobic snipera i kupic zestaw z l96a1. AAlbo doladowac na mojego enginera. 15LV as val, i zestaw z mp7. :D Prosze o rady!

98536577623773438248.png

Opublikowano

Najlepszy snajper z -ką lub szturmowiec z l85 :P

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Ja sie pytalem o rade z tego co napisalem. A za24zl l85a1 nie dostane. :D Z tego co napisałem. Szturm z zestawem z m4a1 i dokupione AEK, snajper z l96a1 albo konto na ktorym caly czas gram z as val i zestawem z mp7. :D

98536577623773438248.png

Opublikowano

a ja ci proponuje poczekac i zobaczycz jaka oferta bedzie dla recona w ten lub nastepny weekend jesli bedzie cos dobrego to recona i dokup zestaw ten ktory by najlepiej ulepszal ta bron i gitara!

277bef7afe9fd00efc21b3bab23ede1b096f13a8.png
Opublikowano

@UP

Po co tak kombinować... i tracić kasę? Najlepszym pakietem obecnie jest bez dyskusji JTiger i lepszego prędko nie zrobią... Według mnie powinien brać JTiger, prawie na każdej mapce daje on sporą przewagę. Poza tym skoro cały czas biegasz inżynierem i strzelasz seriami z PM-u, to czas na małą odmianę jaką jest gra snajperem.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Nie kupuj aeka, bo się zawiedziesz, tyle w temacie.

Tak btw to sniper ma najmniej broni obecnie i jtiger się opłaca, ale zobaczymy co będzie dalej...

Będziesz miał kasę, to pogadamy.

436951440626370320491.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...