Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Fifa 13 kod

VyQu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, już dawno temu założyłem konto na Xbox Live i miałem kod na Gold, więc wpisałem ten kod i wgl. i sb pomyślałem, zagram se w FIFE przez neta. Wpisałem ten i all pięknie. Skończył mi się GOLD i chce założyć new konto, kupić konto GOLD i znowu grać przez neta i mam pytanie... Jak mam ten kod w pudełku to to jest na jedno konto ? Bo tam jest jednorazowy. Da się jakość zdezaktywować ten kod na tym starym koncie ? Z góry dziękuję ;) OCZYWIŚCIE CHODZI MI O TEN KOD NA FIFE ;)

Opublikowano

Nie da sie zdezafikowac lecz mozesz napisac do firmy od fify ze w pudełku nie załączyli kodu i podasz nr pudełka itd i wyślą tobie nowy ! :) licze na + ja juz tak załatwiłem sobie kod do fifa 12 i inne :)

"PS KUP SOBIE KARTE XBOX LIVE I DOŁADUJ TO KONTO" :)

2627930384.png

reklama w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

Ok, dzięki spróbuję, ale wyślesz mi link do supportu ? Bo ja nie mogę znaleźć.

Opublikowano

Po co zakładać nowe konto i na nim kupować golda skoro możesz zrobic to na pierwszym ?

A tak wgl, to jeśli zrobisz drugie konto to nie musisz kupować online passa skoro masz na pierwszym. Będzie już działał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...