Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe Skille ITD?

headkevin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wczoraj sobie sciagnalem tere i zaczalem grac dzis rano ;p i moje pytanie kiedy bede mogl odblokowac jakies nowe skille bo juz wbilem chyba 6 lvl a dalej mam te same co mialem i napiszcie co jeszcze powinienem wiedziec xD

Opublikowano

A kolega mi mowil ze w ta tere bez premium sie nieda grac, niewiem czy to prawda ale ponac jest tak jak w tibi premium acc co daje dostep na lepsze expy itd? ze na zwyklym acc dobije 20 a potem lipa bez premium to prawda?

Opublikowano

Bzdura, od kiedy gra przeszła na f2p, żadnych pieniędzy nie musisz wydawać, chyba że na Ts (tera shop), coś jak is, możesz kupić jakieś pierdoły za realne pieniądze. Ale jak nie kupujesz, to też jesteś w stanie dużo osiągnąc. Gra jak najbardziej dla niewydających pieniędzy :)

Opublikowano

A kolega mi mowil ze w ta tere bez premium sie nieda grac, niewiem czy to prawda ale ponac jest tak jak w tibi premium acc co daje dostep na lepsze expy itd? ze na zwyklym acc dobije 20 a potem lipa bez premium to prawda?

Mam 48 lvl bez premium doszedłem, najlepsze eq na lvl. Więc da się grać ^^

Opublikowano

Najlepszego EQ na 48 to Ty na 100% nie masz, bo nie jesteś w stanie nawet pojąć, ile by Cię to kosztowało.

Same masterworki i alkahesty przewyższyłyby to, ile zarobiłeś do tej pory.

Trolling is a art.

Opublikowano

Najlepszego EQ na 48 to Ty na 100% nie masz, bo nie jesteś w stanie nawet pojąć, ile by Cię to kosztowało.

Same masterworki i alkahesty przewyższyłyby to, ile zarobiłeś do tej pory.

Faktycznie, zapomnialem sobie. W kazdym badz razie mam to eq z SA.

Opublikowano

Dobry dobry, sam nim gram, bardzo wciągająca i interesująca postać, leczy równie dobrze co priest, ma fajne skille, szybko możesz uciec z pola walki, zgubić targeta. Ogólnie dobiłem 41 lvl i gra mi się fajnie, jedyny minus to mało skilli ofensywnych, większość to leczenia, debuffy i buffy na siebie.

Opublikowano

Mam juz 7 Lvl, zrobilem tak jak powiedzieliscie poszlem do magician instructor i jakis skilli sie nauczylem; D teraz, powiedzcie skad jakies lepsze itemy ogarnac :D

Opublikowano

Jest to coś ala ah - dom aukcyjny, myślę, że na Twoim poziomie jest on zbędny, dobij 20 lvl i leć na bol, tam sobie wydropisz kilka przedmiotów dobrych na Twój lvl, a później nawet nie zauważysz a 50 będzie skończony ^ :D

Opublikowano

Chodzi mi zeby healowac w party, i tez miec jakies dmg swoje. Czy mystic dobry do tego ? :D

Od healowania w party jest Priest.

Mystic i Priest to nie są damage dealerzy niezależnie od tego co jakiś lowbob tutaj Ci powie.

Jeśli jednak ktoś zachce mi wmawiać, że Mystic jednak ma dmg- powiedz, w ile czasu robisz BAMy >30lvl.

Trolling is a art.

Opublikowano

Hah ... Powiedz mi czym mistic różni się od priesta pod względem healowania ?

Tak w ogóle zastanów się co Ty piszesz... najpierw sam stwierdzasz, że priest to klasa do pt, do leczenia, a później się ironicznie pytasz ile ktoś soluje BAM'a na 30 lvlu... supportem.

Chyba logiczne, że praktycznie w każdej grze, postać odgrywająca rolę supporta nie będzie nigdy w dmg tak dobra jak przeciętny dps... Osoba która decyduje się na grę supportem musi to wiedzieć...

Nigdzie nie napisałem, że mistic może dorównywać dps'om pod względem dmg.

Jeszcze jedno pytanie, jak twoim zdaniem tylko priest jest do healowania, to do czego jest mistic ? ...

Właściwie po co ja ci się tłumaczę, Ty i tak myślisz, że wiesz o tej grze wszystko...

Opublikowano

Sa tu jakies korzysci pieniężne z grania priestem/mysticiem bo w wielu grach gralem supportem to naprzyklad za jakies expienie gdzies tam ludzie mi płacili i dawali troche loota. np za 1h expienia bralem tam troche szmalu tu tez tak jest czy raczej nie ?

Opublikowano

Hah ... Powiedz mi czym mistic różni się od priesta pod względem healowania ?

Tak w ogóle zastanów się co Ty piszesz... najpierw sam stwierdzasz, że priest to klasa do pt, do leczenia, a później się ironicznie pytasz ile ktoś soluje BAM'a na 30 lvlu... supportem.

Chyba logiczne, że praktycznie w każdej grze, postać odgrywająca rolę supporta nie będzie nigdy w dmg tak dobra jak przeciętny dps... Osoba która decyduje się na grę supportem musi to wiedzieć...

Nigdzie nie napisałem, że mistic może dorównywać dps'om pod względem dmg.

Jeszcze jedno pytanie, jak twoim zdaniem tylko priest jest do healowania, to do czego jest mistic ? ...

Właściwie po co ja ci się tłumaczę, Ty i tak myślisz, że wiesz o tej grze wszystko...

Ludzie są bezmyślni. Ty utwierdzasz mnie w przekonaniu, że polacy to dno, nie naród.

Jeśli nie rozumiesz tego, co napisałem to po prostu nie odpisuj. Żyj sobie w swoim świecie. Ja nie będę tracił czasu na ciebie i po prostu już cię zleję jak Francja polskę.

Właściwie po co ja ci się tłumaczę, ty i tak myślisz, że wiesz o tej grze wszystko, a nie wpadniesz nawet na to, aby przeczytać opis klas.

Po drugie, wskaż mi, gdzie napisałem, że Mystic się NIE nadaje do healowania to padam na kolana i biję pokłony.

Sa tu jakies korzysci pieniężne z grania priestem/mysticiem bo w wielu grach gralem supportem to naprzyklad za jakies expienie gdzies tam ludzie mi płacili i dawali troche loota. np za 1h expienia bralem tam troche szmalu tu tez tak jest czy raczej nie ?

Szybkie queue na dungi jeśli korzystasz z instance matchingu po Y i możliwość spamowania dungów podczas gdy DPS czekać będą od 30 minut do kilku godzin.

Z każdej insty masz szansę na superior itemy, które dość ładnie idą u Brokera.

Trolling is a art.

Opublikowano

... Ty na moim przykładzie utwierdzasz siebie w przekonaniu ... No to gratulacje, bo na oczy mnie nie widziałeś... Szybko sobie opinie na temat narodów wystawiasz, na podstawie wymiany zdań nt gier :) Myślę, że to ty nie rozumiesz o czym ja piszę, dlatego próbujesz mnie zbyć :) Wracaj do swojej Francji.

-

I nawzajem. Kończę twój śmieszny temat o narodowości.

A jeśli jednak będziesz chciał zawracać mi jeszcze głowę, to czekam na pw, z chęcią wysłucham twoich żali na temat Polski :)

Masz to, co wyleci z instancji i wpadnie do Ciebie, z wykonywaniem normalnych questów nie ma większych problemów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...