Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Problem z uruchomieniem KamerModa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam aktualnego zpatchowanego metina. Metin włącza sie bez zarzutów.
Skopiowałem Kamer Moda do folderu z Metinem.
Gdy uruchamiam Kamer Moda wyskakuje następujący błąd:
log.bmp
Proszę o pomoc co mam z tym zrobić;)

Opublikowano

Brakuje ci dll'ki zainstaluj na nowo kamera, przed instalacja pobierz znowu z metin2mod.tk

Opublikowano

Jeżeli możesz to zmień rozszerzenie tego zdjęcia na .jpg lub .png i wrzuć na jakiś hosting obrazków.

Co do samego błędu to musisz wgrać najnowszego KamerModa do spatchowanego i aktualnego klienta Metin2.pl - uruchamiaj przez patcher, jednak nie włączaj gry. Gdy to zrobisz to zainstaluj do tego folderu moda i odpalaj przez metin2m_pl lub metin2mod_2011sf (zależnie od tego czy grasz na privie czy na PL'u). To jest podstawowy błąd, gdzie pliki nie współpracują ze sobą.

Opublikowano

Refy robimy co 24h.

Używaj edytuj!

Ze względu na to że jesteś nowym userem i masz parasolkę nie dostaniesz blokady na posty .Pamiętaj na przyszłość

Opublikowano

Pobrałem Metina dwa dni temu, wszystko zainstalowałem, spatchowalem. Sam metin się uruchamia bez problemów.
Następnie pobałem KamerModa z tej strony co wyżej kolega napisał. Kamer Moda zapisałem w innym folderze. Następnie skopiowałem całego KamerModa do folderu z Metinem.
I gdy chce włączyć KamerModa, na początku niby się ładuje ( czarny ekran ) a następnie pojawia się taki błąd : http://img90.imageshack.us/img90/6513/loguo.png

Opublikowano

moda instaluj beposrednio do folderu w ktorym masz zainstalowanego metina, z tego co wiem wczoraj ( 07.03.13) byla nowa dosc duza aktualizacja i poprostu stara wersja moda moze nie dzialac ;)

@EDIT

Jest juz nowa wersja moda, pobierz na nowo i zainstaluj bezposrednio do folderu w ktorym masz zainstalowanego spachowanego metina

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...