Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Server testowy dziś 14:30

Orzech12321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Info z oficjalnego forum:

Witajcie Kosmiczni Piloci!

Po udanym wtorkowym teście bitwy Jackpot Arena, dzisiaj ponownie uruchomimy serwer testowy!

Dzisiaj o godzinie 14:30* uruchomimy serwer testowy, by dać Wam ponowną szansę na udział w beta-testach bitwy Jackpot Arena. Pospiesz się, tak jak ostatnio również dzisiaj ilość miejsc w testach będzie ograniczona.

Tak jak poprzednio otrzymasz wysoką premię na wyposażenie swojego statku i przygotowanie go do bitwy, która rozpocznie się o godzinie 16:00* (rejestracja do udziału w bitwie Jackpot Arena przebiega automatycznie). Możesz również sprawdzić status swojej następnej bitwy Jackpot Arena w oknie stanu Jackpot Arena.

Maskowanie nie jest możliwe a CPU skokowe są zablokowane. Nanoposzycie można uzupełnić tylko przed bitwą. Podczas bitwy możesz używać materializatora GalaxyGate, wszystkie wylosowane rzeczy z wyjątkiem Nanoposzycia, zostaną dopisane do konta bezzwłocznie, natomiast wylosowane Nanoposzycie zostanie dopisane dopiero po zakończeniu bitwy.

I tak jak poprzednio: Może zostać tylko Jeden!

* Czasu GMT + 1

Wasza ekipa DarkOrbit

A więc dziś serv testowy 14:30 start, pozdrawiam

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up niee, po prostu wbijasz na ktono o 14:30 i masz dodatkową zakładkę z serverami podpisaną bodajże server testowy :D tam wbijasz i wybierasz server testowy 2 i grasz :D

Opublikowano

Ciekawe na ile go odpalą

Napewno znow na 3 godz albo 4

Z czego ja grałem tylko 15 min xD

Bo kazdego biłem ;d

Czyli teraz bede juz mial 9 mln urki i teraz przegram te 3-4 godz i all ulepsze 16 lv ;d

Bo narazie bez sepka na sercu 23k z bieli :(

Opublikowano

no własnie u mnie też nie ma :/ a pisali że będzie

To idz sie kurwa potnij dzieciaku -.-

# Ja pierdole płacz i spam o jakis server ... -.- boshe

Opublikowano

To idz sie kurwa potnij dzieciaku -.-

# Ja pierdole płacz i spam o jakis server ... -.- boshe

sam jestes dzieciakiem zasrany gimbusie jak masz zamiar kogoś obrazać to wyjdź i jeb.nij sie czołem w mur

Opublikowano

sam jestes dzieciakiem zasrany gimbusie jak masz zamiar kogoś obrazać to wyjdź i jeb.nij sie czołem w mur

"dzieciakiem"

Hmmm to sie z tobą nie zgodze ;***

I przez kabel nie bede sie kłocil .. chcesz cos załatwic to

Zapraszam ;]

pzdr ze Szczecina ul.Boh Warszawy 27 :**

#edit

#orzech , aha to teraz zamkne sie w sobie ide do kibla sie pociać .. , jak moj kolega marcin -.-

Boshe

Opublikowano

"dzieciakiem"

Hmmm to sie z tobą nie zgodze ;***

I przez kabel nie bede sie kłocil .. chcesz cos załatwic to

Zapraszam ;]

nie mam zamiaru dyskutować z przemądrzałem dzieckiem lub gimbusem przez neta ciekawe czy byłbyś taki wygadany w realu pewnie byś sie do mnie nie odezwał słowem ale tu jesteś mocny miej tą przyjemność

Opublikowano

nie mam zamiaru dyskutować z przemądrzałem dzieckiem lub gimbusem przez neta ciekawe czy byłbyś taki wygadany w realu pewnie byś sie do mnie nie odezwał słowem ale tu jesteś mocny miej tą przyjemność

To chyba podałem adres do twojej swiadomosci , wypowiedz

"ciekawe czy byłbyś taki wygadany w realu"

Odpowiedz

Zapraszam ;]

Serverek odpalony :)

Dziala

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...