Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Dywizjie.

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja Ci powiem , ze wszystko da się wycarrować. Dziś grałem rankeda , który trwał całą godzinę. Singed 0/5, Diana jungle 0/8, so sad. Najczestszy blad jaki przeciwnik popelnia to dive. Wygralismy teamfighta i wszystko potem szło lepiej. Nawet morgana i diana dostały dc na jakieś 5 minut, graliśmy w 3. I... wygraliśmy. Graliśmy ponad godzinę. Dobór teamów, no jest jaki jest, nie zmienisz tego w kazdym bądź razie.

@EDIT

Dodam , ze quinn rozkurwia wszystko.

Opublikowano

Tylko najgorsze jest to, że już w lobby każdy się pcha na czyjąś linię. Wezmą mida, enemy lux 5/0, i takiego adc jak kog, ściąga na combo. Albo wygrasz 30/0, albo przegrasz, ostatnio są takie ranki, że nie ma tego, co było za czasów elo - rywalizacji.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

System gorszy od tego co był. Nic nie zostało poprawione. Nadal taki sam zerowy poziom gry.

Jeżeli chcielibyśmy się pozbyć dzieci neo, trzeba by wprowadzić pay to play. Niestety obecnie Riot zarabia znacznie więcej na darmowej wersji, więc po co poprawiać jakość kosztem zarobku?

1377863814-U611928.png

Opublikowano

No ja Ci powiem , ze tego rankeda, co graliśmy to przegraliśmy w punktach 42-60+ dla nich. Jak jesteś np. first pickiem, a koleś second pickiem i pcha się na mida to zobacz najpierw na lolkingu czy coś ogarnia na tej linii. Ja też mam wielu noobów w teamach , ale co zrobić, wszystko zależy od szczęścia. Raz wygrałem 6 gier pod rząd, a potem przegrałem ponad 10..

Opublikowano

Rossoneri, tylko że ja, zaczynając w s1, potem schodząc do s2/s3, obecnie znowu s3 mam ludzi, last pick z s5, a u nich 1/2 pick g5/g4. Więc nie rozumiem riotu, tej logiki, tego doboru.

Zrozum to, że w s2 miałem w teamie tego gościa;

http://www.lolking.net/summoner/eune/29172902

Aż nerwy zaczynają puszczać, jak moge mieć b1, w lidze s2? Kiedy enemy ma gold.

Opublikowano

Niestety nic z tym nie zrobisz, próbuj grać duo , to zwiększy szanse na wygraną.

Opublikowano

Niestety nic z tym nie zrobisz, próbuj grać duo , to zwiększy szanse na wygraną.

Identyczna sytuacja z duo.

Opublikowano

Zrobiłeś pente lub quadre to oznacza że musisz być w Goldzie lub Diamencie? Nie.

Fakt przeciwników dobiera tragicznie zazwyczaj w moim teamie prócz mnie jest 1 osoba ze srebra, reszta brąz, a w enemy wszyscy ze srebra :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...