Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Naprawianie Helikoptera

lakerek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do tej pory nie miałem problemu, podlatywałem do bazy czy na lotniskowiec i helikopter się naprawiał a od wczoraj przestał. Wie ktoś co może być przyczyną lub jak to zmienić żeby znowu się naprawiał w bazie ?

Nic nie zmieniałem w ustawieniach ani punktach szkolenia.

Opublikowano

Przyczyną jest update. Od teraz naprawiać można tylko jeśli masz wytrenowaną umiejętność (tą na samym dole), i to sporo wolniej niż kiedyś.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Przyczyną jest update. Od teraz naprawiać można tylko jeśli masz wytrenowaną umiejętność (tą na samym dole), i to sporo wolniej niż kiedyś.

No dzięki za szybką odpowiedź tak coś czułem, że jak robią update to znowu coś spi..lą.
Opublikowano

W sumie z zaskoczenia nas nie wzieli ,bo była ankieta wszelkich rodzajów na temat heli do znerfienia i jak głosowali ludzie tak zrobili ^.^

Opublikowano

Moim zdaniem dobrze że znerfili helikopter.. Moim zdaniem są one wkurzające i za dobre..

Za dobre? niby na kogo, albo na co są za dobre?

Opublikowano

Ja ebe...

Nic nie znerfili, tylko naprawili zbugowaną umiejętność naprawiania heli i dobrze, bo teraz takie pipki co nie potrafią latać i mają za mały lvl nie będą zaebywać doświadczonym heli.

Rozwalą się raz, drugi, trzeci i sobie odpuszczą.

Przynajmniej będzie mniej nerwów podczas grania.

I jak dla mnie powinni wprowadzić opcję /votekick na każdy serwer, bo adminów nigdy nie ma a porządek jakiś MUSI być.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Będzie jeszcze większy syf, Ci co nie umieją latać i nie mają umiejętności naprawiania będą brać i rozwalać heli i co chwilę będzie zmiana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...