Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Płatność

kingflame

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

SIema. Chciałem sobie kupić trochę fundsów ( za 13zł). W nowym interfejsie zakupów nie było bezpośredniej zakładki "Przelewy24", więc wybrałem Moneybookers i dopiero Przelewy24. Postąpiłem według instrukcji, zrobiłem przelew( pożarło kase), dostaję potwierdzenie na maila(od Przelewy24) i na stronie, na którą zostałem przeniesiony po wypełnienu formularza, a fundsow nie ma( stron nie odswiezalem. Po jakimś czasie automatycznie mnie przenioslo na strone główną bf). Czytam sobie FAQ, paczam, jest napisane że idą do 24h. No to sobie czekam, dzien, drugi. Napisałem do supportu bf-a. W odpowiedzi dostałem wiadomość kopiuj-wklej, że mam napisać do supportu serwisu, w którym robiłem przelew, co uczyniłem. Od przelewy24 dostałem wiadomość: "Transakcja została przyjęta i zaksięgowana przez sprzedawcę dnia 2013-02-15 o godz: 09:20". I co teraz robić.Może powinienem napisać do moneybookers, ale nie mam konta i nie wiem czy mogą sprawdzić transakcje.

Muminki Cię widzą, Muminki Cię śledzą, Muminki Cię znajdą, zabiją i zjedzą :ninja:

Dobry post? Nie żałuj "lubię to" :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...