Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję Admina

Kwadratowy101

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie serdecznie,

jestem właścicielem sieci serwerów minecraft,

posiadam sporo aktywnych dużych serwerów z ogarniętą administracją.

Teraz chciałem wystartować z nowym typem serwerów SURVIVALGAMES lub HARDCORE,

jednak pluginy pod te typy serwerów są mi obecne, dlatego poszukuję ogarniętej osoby, która chciała by się wcielić w role administratora ( o reklame się nie trzeba martwić- tutaj mam bardzo duże plecy i barki:) ),

na pewno dzięki takiej pozycji osoba stanie się znana, pomocna cecha przy robieniu kariery na youtubie:)

Czego wymagam?

Znajomości pluginów i pomocy w skonfigurowaniu serwera typowo pod SG (wyłącznie hunger games), admin otrzyma opa i wszystkie możliwe przywileje z poziomu gry.

Jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę napisać bezpośrednio na pw

w temacie lub na pw.

Zaznaczam, że wyrywkowo zadam parę prostych podstawowych pytań nt pluginów by sprawdzić wiarygodność chętnych.

Dzięki za przeczytanie tego wpisu,

Pozdrawiam wszystkich userów mpcforum.

Kwadratowy

Opublikowano

Nick Minecraft: Akalik.

Staż w minecraft: 2-3 lata.

Znajomość pluginów: 9/10.

Coś o sobie: Pisze autorskie pluginy, Zakładanie serwera to nie jest zabawa, dlatego myślę że się dogadamy.

Prowadziłem już 2 serwer minecraft - Hardcore & Survival+Gildie

Opublikowano

Nick:Finn

Staż w minecraft:4,5lata

Znajomość pluginów: zależy jakie ;d

Ta 4.5 Lata Haha ;) Jak minecraft tyle niema ;p

Smieszne :)

Opublikowano

niech dzieciaki się nie produkują bo i tak nie zostaną wybrane, ewentaulnie z chęcią przyjmę budowniczych którzy będą w stanie przedstawić screenshoty kilku swoich epickich prac :)

Opublikowano

ColaPL, wiesz wogule od kiedy jest Minecraft, ze sie udzielasz...

Cytat z WIKI:

Pierwsza wersja gry została wydana 17 maja 2009 roku, natomiast wersja beta – 20 grudnia 2010 roku. Oficjalna data premiery to 18 listopada 2011 roku. Wersję gry dla systemu Android wydano pierwotnie tylko na Xperię Play 16 sierpnia 2011 roku, a 7 października 2011 roku dla innych urządzeń. Wersja na system iOS ukazała się 17 listopada 2011 roku.

Opublikowano

Staż w Mc:4 lata

Znajomość pluginów:Mialem swój serwer więc trochę ogarniam.

/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/

\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\

Opublikowano

Fajnie ze piszesz, ale nie kopiuj tego samego co ja napisałem...

Ta ale co miałem innego do napisania >?

Ta 4.5 Lata Haha ;) Jak minecraft tyle niema ;p

Smieszne :)

Nie wiem jak staży cię długo w pralce prali ale zbyt długo ...

dmrGmcx.jpg

Opublikowano

Imię: Marcin

Znajomość pluginów : 10/10

Miałeś kiedyś Admina : Owszem, również mogłem mieć na serwerze Blowa, ale nie miałem wtedy zbytnio czasu.

Ortografia : 10/10

Staż : 2 Lata.

Niedługo otwieram server Hardcore, znajdziecie tam masę ciekawych rzeczy ;)

Opublikowano

Cześć mam na imię Kuba przygodę z serwerami zacząłem w wieku 13 lat (teraz 15), mój pierwszy serwer był tylko dla kolegów wtedy uczyłem się o pluginach ftp itp.

W tej chwili mam własny serwer istniejący od 3 miesięcy łącznie odwiedziło go około 1000 osób w tym większość zadowolonych. Posiadam dużą znajomość pluginów ich konfiguracji oraz spolszczeń.

Ile czasu bym poświęcał na serwer: Około 1-3h dziennie lub dłużej gdy zajdzie potrzeba.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...