Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Trade Hack

srobol

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Szukam działającego Trade Hacka na Metina Polskiego.Nie piszcie że niema czegoś takiego, bo sam stałem się ofiarą tego hacka.

Opublikowano

Witam

Szukam działającego Trade Hacka na Metina Polskiego.Nie piszcie że niema czegoś takiego, bo sam stałem się ofiarą tego hacka.

W jakim celu każdy wyraz ma inny kolor? To świadczy o tym, że jednak jest możliwość iż stałeś się ofiarą 'własnej głupoty.' Nie ma żadnego, ale to żadnego Trade Hacka czy czegoś podobnego ani na serwery globalne, ani na serwery prywatne!

Opublikowano

Taki hack prawdopodobnie dało by się zrobić tylko niema już serverów na plikach 2009 ponieważ miały duże luki i tera servery stoją na nowszych plikach ogarnij się !!!

MQaM4O1.png

Opublikowano

TradeHack.60% osób mówi ,że nie istnieje.20% mówi ,że istnieje jescze kolejne 20% osób twierdzi ,że da się go zrobić,ale nikt go nie udostępni za free.Jaki jest wniosek a taki,że nawet jeśli ten"TradeHack"istnieje to nikt Ci go za free nie udostępni a jeżeli już to keyloggera Ci da.

Moja twórczość:

FishBot:

http://www.speedyshare.com/p8S3X/FishBot.rar

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...