Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tablet... Znowu tablet...do 4 tys !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Ostatnio oceny mi sie bardzo pogorszyły...

I tata powiedział że jak będę miał średnią 4.7 mogę wybrać sobie JEDEN prezent do 4 tys

I wybrałem tableta. Ktoś mi powie jakiego? Oprócz tego gówna apple -,-

Opublikowano

d5b499a3c7864cdcf9554e349f204e77.jpg?133

Ja pierdole... Tablet kupować za 4k... Pojebało się od hajsu.....

Za 4k to lepiej sobie na kompa nowego wydaj, lub odłóż na samochód. Jak skończysz 18 i zdasz prawko będziesz miał jak znalazł. A nie na takie gówno jak tablet tyle kasy wydawać, co i tak po 2 miesiącach w kącie będzie leżeć... .

fs_pc.png

Opublikowano

@up

+ 1.

Trzeba być kretynem, żeby tyle kasy za tablet płacić. Zwyczajnie się nie opłaca, chyba, że jesteś deweloperem gier na Androida/iOS'a. Wtedy dobry sprzęt pod testy się przydaje. A jesteś zwykłym szczeniaczkiem.

Lepiej sobie zostaw 3 tysiące, a za ten 1 tysiąc kup zwyczajnego tableta, na którym odpalą wszystkie najnowsze gry.

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Siema.

Ostatnio oceny mi sie bardzo pogorszyły...

I tata powiedział że jak będę miał średnią 4.7 mogę wybrać sobie JEDEN prezent do 4 tys

I wybrałem tableta. Ktoś mi powie jakiego? Oprócz tego gówna apple -,-

Tablet do 4 tysięcy i nie chcesz kupować najlepszego na rynku, który bezproblemowo mieści się w twoim zakresie cenowym. Pozdro...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

A na cholerę Ci ten tablet? Kup sobie skuter, ewentualnie odłóż na jakiś samochód.

Qui est le prochain?

Admin Cienia
Opublikowano

4k To masz pare miesięcy balowania z pannami a ty tableta :D

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Kup sobie PS4 ze wszystkimi akcesoriami i paroma grami, albo fajny komputer, a nie tablet... ludzie.. tablety za 4 tysiące to tylko Windows 8.

A wiesz jak wygląda windows 8 na tablecie? W przeciwieństwie do cudownego, CUDOWNEGO Windows Phone...

Owszem, są te kafelki, ale po wglębieniu się system jest do dupy. Kto widział w TABLECIE dawać pulpit, 2 przeglądarki- dotykową i komputerową, narzędzie Wycinanie, menedżer zadań i 3 programy do ustawień (panel sterowania na starym pulpicie, proste ustawienia w kafelkach i jakieś ustawienia producenta w stylu Acer Settings czy Vaio Manadżer)?

Nie mówię o tym, że masz bezsensowny podział na dyski, beznadziejne programy wyraźnie pisane na siłę pod język kafelków, posrane podobnie jak w Win7 konta (najpierw w XP był MSN, później w Win7 Windows Live, teraz masz mieć maila lub konto Windows, ludzie...), jakiś czat i sieć między użytkownikami Windowsa, z których nikt nie korzysta...

Mówię ci-POCZEKAJ DO WAKACJII I KUP PS4 ZE WSZYSTKIMI NAJFAJNIEJSZYMI AKCESORIAMI. STARCZY CI NA NAJBARDZIEJ WYPASIONY MODEL I JAKĄŚ GRĘ.

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

tak bardzo was boli, że ma pieniądze na takie gadżety, jeżeli ma na taki tablet to pewnie na komputer i samochód też będzie miał bezproblemowo

Opublikowano

@up Nie. nie boli nas to że jest rozpieszczonych dzieckiem. Powiedz mi po co mu tablet za 4 tys.. Pobawi się z tydzień i będzie leżał gdzieś w biurku nie używany. Wiem z własnego doświadczenia. Tablet to taka zabaweczka, a każda zabawka się kiedyś nudzi. Niech lepiej kupi coś innego albo niech sobie odłoży.

( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

Kejk ma racje, moj kuzyn kupil sobie SGS3 dlaczego? Bo chcial, teraz telefonik lezy gdzies na szafce i nic z nim nie robi :) Jak cos kupujesz to miej pewnosc ze to ci sie do czegos przyda a nie kupisz jakies urzadzenie ktorego w 80% nie wykorzystasz :P

61093c6efb.png

Opublikowano

Debilu ! 4 tys. ? Kino domowe se kup albo kompa a nie gówno które podziała rok i cos sie stanie kup se quada albo xperie tą nową x czy tam z

Mpc forum - dla mnie : serwerownia minecraft i pogaduszki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...