Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

dobry pc malo fps

babciaaaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam
mam problem z komputerem , poprostu dobra maszynka a malo mam fps w grach
pc:
4x2gb = 8gb ramu
4x 2.3Ghz procek
Radeon HD 5770 1gb

wymagania sprzetowe gry : COD2

Pentium 4 2.2 GHz, 512 MB RAM, karta grafiki 128MB (GeForce 4 lub lepsza), 4 GB HDD, Windows 2000/XP

na starym pc mialem 80fps a na nowym ledwo 150-250 fps

stary pc :
1gb ramu
1,73 ghz
geforce 7300gt

rozumiecie cos z tego?

Opublikowano

a po chuj wiecej? przeciez to komfortoowa gra

sprawdz sterowniki do karty graficznej czy sa dobre

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

mnie to boli bo tak dobry pc a malo efektow ac2 revelations mi sie tnie nawet. potrzebuje pomocy
2 dni temu zrobilem format pc , sterowniki najnowsze z strony producenta amd.

Opublikowano

widze ze sie nie znasz na pc ten moj nowy komputer powinien wyciagnac minimum 333 fps przy innych graj jak ac2 revelatins powinno wgl sie nie ciac..

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Karta jednym słowem najgorszy shit evaaaa ! Procek 4x 2.3? I5 pierwszej generacji?

Sorry że odkopuje ale do kurwy nędzy po jakiego grzyba się wypowiadasz w takich postach skoro piszesz że HD 5770 jest shitem? Skoro twoje pojęcie o podzespołach komputera jest 0 to wypieprzaj stąd i nie wracaj do działow i tematów z nimi związanych. Ty jesteś najgłupszy i najbardziej denerwujący "shit evaaaa" .

Opublikowano

Sorry że odkopuje ale do kurwy nędzy po jakiego grzyba się wypowiadasz w takich postach skoro piszesz że HD 5770 jest shitem? Skoro twoje pojęcie o podzespołach komputera jest 0 to wypieprzaj stąd i nie wracaj do działow i tematów z nimi związanych. Ty jesteś najgłupszy i najbardziej denerwujący "shit evaaaa" .

On juz z tego konta nie napisze bo ma bana xD

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

5770 do gier JEST shitem i nie masz co zaprzeczać. Wszystko się starzeje, a najszybciej budżetowe konstrukcje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...