Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Warto ? kupić ?

Dessiner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,
mianowicie mam okazję kupić psp 3004 w cenie 200zł
i tutaj mam pytanie opłaca się ?

Nadmienię iż nie zawsze czyta umd.

pozdrawiam.

Opublikowano

Nawet się opłaca.

Co prawda czasami można znaleść fajną aukcje za 250zł lub wyrwać troche taniej na licytacji ale nie jest to zbyt częste :P

Opublikowano

No niewiem czy warto.. Gierek jest co prawda dużo ale niezbyt miło się w je gra /; A czy opłaca kupić się za 200 zeta? Pewnie tak, ale uważaj żeby było w dobrym stanie itp.

xxx

Opublikowano

Kup, ja za 400 kupiłem prawie igła(stan idealny), przerobione, 13 gier w prezencie + koleś mieszkał naprzeciwko mnie, winda nie działała, mieszkał na ostatnim(10) piętrze więc dał nam zniżke za wchodzenie :D

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

A na moje nie warto, trochę żałuje, że kupiłem kiedyś psp (koło2lat) a nie np. DSI/DSi XL. A dlaczego ? Na nintendo jest wiele lepszych gier(chodzi o fabułę) w które naprawdę się przyjemnie gra(grałem u kumpla), a na psp ? Niby jest tam jakaś grafika ale szału nie ma(w porównaniu do gier na dsi), nie mówiąc o fabule w grach (jakieś wyjątki by się znalazły).

Opublikowano

Warto kupić! Uwierzcie. Sam posiadam psp a mam je od niedawna. Nawet do gry multiplayer (nie trzeba mieć oryginalnych gier) jest pełno serwerów. ;>

Opublikowano

Opłaca nawet bo można przerobić 9zależy jaka płytka główna) i będzie latac na grach z karty pamięci ja np używam napędu umd raz na 3 miesiące jak chce pograc w Gta LCS

50829.png I5-2500k | Asus P8Z68-V PRO |  8GB RAM | HD7790 Sapphire DUAL-X OC 

Opublikowano

Kupiłem PSP około roku temu 3004 za 500 zł i jestem bardzo zadowolony, mianowicie nie widzę żadnych ścinek* itp . Jeżeli chodzi o przerobienie to w dzisiejszym czasie jest bardzo łatwo przerobić tylko nie zmień softa na najnowszego bo możesz nie znaleźć danej tak zwanej przeróbki .

Jednym słowem polecam małe, lekkie, wszędzie się zmieści, świetna zabawa w dobrej cenie !

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...