Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Moja sprawa w trybunale

Azris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Niedawno otrzymałem bana na tydzień i poprosiłem support o moją sprawe w trybunale.

Oto jedna z spraw przez którą dostałem bana..

beztytuubra.png

Nie mam kompletnego pojęcia o co tu chodzi, dostałem reporta za jakis Honor plax, gdzie w chacie nie ma nawet słówka o tym, zebym coś takiego napiał oO

W ogóle co to jest..dlaczego ludzie dali PUNISH jak to jest totalnie bez sensu... gdyby chociaż były jakies wulgi...afk..

żenada

yyyyyyyyy mleko?!

Opublikowano

Bana dostales za 5 gier lacznie a nie tylko za ten ktory nam pokazujesz ; 3

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Opublikowano

Przyszedłeś się wypłakać że bana dostałeś?
Ban zapewne zasłużony bo dostałeś reporta w 5 grach a nie tylko w 1.

Pewnie pisałeś po grze na czacie "honor plax" ;)

TGLNeedQQ_eune_103_4_nozg.png

Opublikowano

Nie można prosić o honor.

Po 1.

Jest to noobskie.

Po 2.

Za to jest " Niby " ban.

KANAŁ YOUTUBE KLIK W OBRAZEK

Opublikowano

Niee, wiem ban był słuszny jak najbardziej xD ale coraz bardziej mnie wkurzają ludzie, którzy widzą takiego dariusa 20/0 i dają Ci reporta za to, że nim grasz i jestes OP oO

Typowo lol schodzi na psy, i powinni coś z tym zrobić. Dostałem bana za to że dobrze grałem tym zedem? wtf

yyyyyyyyy mleko?!

Opublikowano

Wiesz.. nie chodzi o Twoje nafeedowanie bo nie tylko za to jest ban.

Chodzi o twoje zachowanie w grze.

Opublikowano

Niee, wiem ban był słuszny jak najbardziej xD ale coraz bardziej mnie wkurzają ludzie, którzy widzą takiego dariusa 20/0 i dają Ci reporta za to, że nim grasz i jestes OP oO

Typowo lol schodzi na psy, i powinni coś z tym zrobić. Dostałem bana za to że dobrze grałem tym zedem? wtf

dostalas bana za caloksztalt w 5 grach. Wystarczy spojrzec... 13 raportow w 4 grach. O tym czy przydzielic kare decyduje riot a nie gracze, wiec skonczcie ze swoimi zalami jaki ten trybunal straszny. W raport do trybunalu jest laczone 5 gier a pozniej gracze decyduja czy kliknac punish po przejrzeniu wszystkich gier wiec to ze w 5tej grze dostales nieslusznego reporta nie zmienia sytuacji gdyz w poprzednich meczach byles winny. Ogar ludziki.

2 poprzednie konta zbanowane za multiacc, zakładam kolejne a nagle okazuje się że tamte zostały odbanowane a jedno z nich wyczyszczone z warnów. Planujecie na mnie kolejny zamach?

Opublikowano

Dostałeś bana poprzez sprawdzenie reporta z 5 gier nie z tej jednej. Może i report z tym powodem nie jest dobry, ale nie znaczy to że bana dostałeś akurat za tą sprawę (masz 4 inne). Wystarczy przewinienie w 1 z 5 i tyle.

League of Legends

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...