Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Dylemat dot. buildu na Xin Zhao

TrueFaith

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka. Od ostatniego tematu i kupna Xin'a zdążyłem go w miarę ogarnąć i zdobyć prawie 2k IP. Mam dylemat dotyczący itemków, aktualnie jadę takim czymś:

Buty berki

Czarny tasak

Krwiopijca

Żądełko (3x tańsze od tancerza a podobnie się sprawdza)

Ostrze Nieskończoności lub Krwiożercza Hydra

przeważnie przed złożeniem piątego itema kończę grę ;p

Przeglądałem przed chwilą itemy, co do tych na AD etc. nie mam zastrzeżeń jednak myślę nad zmianą żądełka.

Boski Miecz ma 45% prędkości ataku za to fajną pasywkę i użycie (100% kryta i szybkości ataku)

Zaraza ma 45% prędkości ataku, 25 AP a pasywka dodaje do każdego hita 15 AP (+10% aktualnego AP)

Pod AP w sumie mam tylko Szarżę jednak z niektórymi przeciwnikami może to pomóc, z kolei 100% kryta i szybkości robi swoje...

A może macie pomysł na kompletnie inny build ? Piszcie co o tym wszystkim myślicie

Opublikowano

Radzę ci kupić coś na życie np zbroję plemienną bo co z tego że robisz duży dmg jak masz mało hp i jedynie czarny tasak daje ci ok 200hp

1330007971-U359964.png

Opublikowano

na 18 lvlu mam koło 2k HP i niecałe 300 AD, problemu z tym nie mam :P Mogę ewentualnie składać po żądełku nieskończoności a potem lodowy/plemienną ew. na odwrót

Opublikowano

hmm nie wiem co te itemy znaczą(gram tylko na ang wersji) ale myślę że są ok

@up

ale zawsze ci się hp przyda

Nostale DE

DonPedro

LeveL=40

Job=25 na sp 14

chcesz zemną pograc pisz na pw

Opublikowano

Zauważyłem że za drogi ten mój build. W dużo mniejszej cenie opracowałem z kolegą takie coś:

Berki, Tasak, Krwio, Trójca, Atma

Temat uważam za zakończony chyba że ktoś chce coś skomentować (choć kolega mógł się tutaj wiedzą wykazać a nie na GG ;))

Macie lajki ;f

Opublikowano

Zauważyłem że za drogi ten mój build. W dużo mniejszej cenie opracowałem z kolegą takie coś:

Temat uważam za zakończony chyba że ktoś chce coś skomentować (choć kolega mógł się tutaj wiedzą wykazać a nie na GG ;))

Macie lajki ;f

Tak,moge tylko powiedziec ze ten build jest slaby.

Taki build lepszy:

Buty w zaleznosci od tego czego w enemy team jest wiecej

Tasak

Trojca

Item ktory daje szybkosc ataku/strzela/ad i kradziez zycia.

Warmog

GA

sstwc.jpg

Opublikowano

Co konkretnie proponujesz ? Krwio daje dużo AD i ma kradzież życia więc póki co wszystko się zgadza. Co do Warmoga i GA, nie wyfarmie kasy na te 2 itemy a atma daje defa kryta i AD ;p Chyba że zamiast niej któreś z tych dwóch

Opublikowano

Co konkretnie proponujesz ? Krwio daje dużo AD i ma kradzież życia więc póki co wszystko się zgadza. Co do Warmoga i GA, nie wyfarmie kasy na te 2 itemy a atma daje defa kryta i AD ;p Chyba że zamiast niej któreś z tych dwóch

Atma to na dzisiejsza mete useless item,od krwiopijcy lepszy jest ten item co strzela/daje ad/as i kradziez zycia tez.Co do pozostalych dwoch itemach,latwo je miec,w tf zalapiesz kilka fragow i juz masz itemki.Farmic sie tez mozesz zawsze.Dla mnie te itemy powinienes miec w 40-45minucie bo nie sa drogie.

sstwc.jpg

Opublikowano

Xin dla mnie musi byc tankowaty dmg ma sam z siebie, najwaznieszy jest sunfire warmog lub lodowy, to daje tankowatosc, potem tasak, ga i dowolny item na ad czy as czy lifesteal typu to ostrze zruinowanego krola(?) czy krwio

Dmg mamy z q as i leczenie z w wiec nie potrzebujemy masy dmg

459941400613567233746.png
By @Jowe.
Postwriter | Gold Member

Opublikowano

Xin jest offtankiem z beznadziejnymi przelicznikami, wyrzuć te wszystkie itemy i składaj coś takiego:

merkurki

lodowy młot

czarny tasak

słoneczna peleryna/omen randuina

plemienna zbroja

paszcza malmortiusa

Ewentualnie zamiast lodowego można dać np miecz zrujnowanego króla.

Opublikowano

Xinem jako offtank przecież gówno zrobię :f z 300 AD czasem mam problem z dobiciem jak użyją flasha

Po za tym jeśli można proszę build za 10 max 12k golda ;p

Chyba że się mylę i dziwnym sposobem znikąd dostanę te 300 AD z itemami na HP i defa :f

Większość buildów wysoko "łapkowanych" na solomidzie/mobafire jest właśnie pod AD.

Nie że krytykuje was bo sam gram 5 dzień i się nie znam, jednak jakoś nie kojarzy mi się Xin pod offtanka ;d

Opublikowano

Zbytnio robisz sie pod dmg zbuduj trochę Defa nie wiem jak się teraz tutaj gra ale def nigdy nie zaszkodził.

Pzdr.-Weteran Lola.

AD%20OR%20CRY_euw_92_3_logo.png
Opublikowano

Koledzy mi mówią że bez sensu się aż tak pod tanka składać. Po za tym dobrze mi się nim gra, mam nie tak mało HP i defa też bez tragedii. Dzięki za każdą odpowiedź w temacie ;p

PS żeby nie było:

Pod koniec coś pod HP/defa składać zamierzam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...