Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]granie w gry internetowe[potrzebna klawiatura]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szukam aplikacji przy kturej jak wloncze gre na gry jeja to bd zzialac bo nie umiem grac w gry bo potrzebuje klawiatiry

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

a ja bym propopobowal ze nie m polskich liter na telefonie a niekturych gier nie ma na andeoispolska

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

bo było nie kupowac badziewia, bez problemu każdy android ma polskie znaki i każda klawiatura ( na USB ) działa z polskimi znakami o ile nie kupi się badziewia typu niemiecka czy rosyjska klawiatura

p.s. słownik za mało , pasuje jeszcze dołożyć odrobinę inteligencji by się wysławiać jak normalny człowiek

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

ehm up patrz temat a nie off topictujesz i ja gowna nie kuuje bo masz inmy teledon a kazdy android ma inna nakladke

Opublikowano

widze ze bardziej sie nie znacie?? .... zalll na forum o androidzie wszystko ludzie wiedza a tu? android expert poleca kupno klawiatury?? co bede u kolegi grac z klawiatura?? telefon jest do przenoszenia jak ktos nie wie

Opublikowano

W gry do których trzeba klawiatury, aby grać musisz mieć klawiaturę.

Piszesz tak jak by krzywda Ci się stała z tego powodu.

image.png 

Opublikowano

widze ze bardziej sie nie znacie?? .... zalll na forum o androidzie wszystko ludzie wiedza a tu? android expert poleca kupno klawiatury?? co bede u kolegi grac z klawiatura?? telefon jest do przenoszenia jak ktos nie wie

twoje zdania nie są poprawnie zbudowane, nie rozumiem o co ci chodzi. To co ty napisałeś czytałem 6razy.....

Usiądz spokojnie i napisz to po mału....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...