Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Midgard Rising

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę pobrać tą grę, jest ona dostępna w google play pod tym linkiem

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.worldofmidgard.WorldOfMidgard
, lecz nie ma jej w Sklepie Play na telefonie. Wchodzę w białą torbę, wyszukuję i brak wyników (jak wpiszę midgard rising), a gdy np. samo midgard, albo samo rising, to inne gówna mi wyszukuje. World of midgard też próbowałem. Czy ktoś mógłby mi powiedziec dlaczego tak jest, podać stronkę gdzie mógłbym ściągnąć tą aplikację, albo wrzucić swój plik .apk?

Byłbym bardzo wdzięczny, z Google Play chyba też pobrać nie można bo jak klikam ,,zainstaluj'', to każe mi się zalogować na stronie, a potem na telefonie, na to samo wychodzi bo i tak muszę wejść w sklep na androidzie. Proszę o pomoc.

Opublikowano

yyy ale mieszasz, google play, sklep play, sklep na androidzie, wszystko i to samo to jest Google Play po 1, po 2 nie ma takiej opcji zeby aplikacji nie było : )

Opublikowano

jakiego masz fona? To jego wina, za słaby napewno bo innego wytłumaczenia nie ma.

graphic.png

Opublikowano

Można zamknąć, na stronie google play zalogowalem się na koncie kolegi następnie użyłem tego konta w sklepie na fonie, dowiedziałem się że na swifcie l7 i tak nie pójdzie więc można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...