Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Piekielne Wyżyny Ognia - Parim

Parim

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wolffo ja nie mam czasu na interpunkcję tylko to stosuję w zeszytach i notatkach do szkoły i w listach podaniach itp po prostu szybko piszę więc nie zwracam na interpunkcję uwagi bo internet to nie zeszyt z polskiego a to powiedzenie jest "Każdy polak mówi o sobie" jak coś pisze lub kogoś obraża więc a widzę że tamtym chciałeś mnie obrazić ale ci się nie udało a w ogóle nie będę na ciebie marnować czasu tylko zwróciłem uwagę bo nie powinno się krytykować czyjeś roboty a ty właśnie to zrobiłeś więc wybacz ale to prawda i tamci też jak nie chcesz grać to po co pisać jakiś komentarz z krytykami wytłumacz to bo nie łapie

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wolffo ja nie mam czasu na interpunkcję tylko to stosuję w zeszytach i notatkach do szkoły i w listach podaniach itp po prostu szybko piszę więc nie zwracam na interpunkcję uwagi bo internet to nie zeszyt z polskiego a to powiedzenie jest "Każdy polak mówi o sobie" jak coś pisze lub kogoś obraża więc a widzę że tamtym chciałeś mnie obrazić ale ci się nie udało a w ogóle nie będę na ciebie marnować czasu tylko zwróciłem uwagę bo nie powinno się krytykować czyjeś roboty a ty właśnie to zrobiłeś więc wybacz ale to prawda i tamci też jak nie chcesz grać to po co pisać jakiś komentarz z krytykami wytłumacz to bo nie łapie

A moze wiesz czego krytykuje? Bo Parim chwala sie czego oni to nie osiagneli, jaki to pro elo serwer robia. Pelno nowych obiektow z dupy wyjetych, ktore za chiny nie pasuja do metina. Wiesz juz czemu? Po prostu nie lubie ludzi , ktorzy sie chwala czyms co nikt by nie potrafil zrobic ( oczywiscie ja nie potrafie, ale jest pelno takich ludzi co by zrobili nawet lepsze ). Co oni Bogiem sa? Nie!

Opublikowano

Najdłuższe zdanie, jakie widziałem! Czytam to i mnie mózg boli...

astiumsign.png

Opublikowano

Ziom, jesteś kur** wielki! Napiszesz tut'a jak to zrobiłeś ? Bo kur** nie umiem ! =/

Co do tematu, nie hejtujcie szkoda zaśmiecać bazę mpc, chwalą się czego to oni nie osiągnęli, a dzień po starcie (ba parę godzin po udostępnieniu clienta) Wasze autoskie prace znajdą się na MPC =]

CZłowieku kto pobierze primo ten syf?

Opublikowano

A moze wiesz czego krytykuje? Bo Parim chwala sie czego oni to nie osiagneli, jaki to pro elo serwer robia. Pelno nowych obiektow z dupy wyjetych, ktore za chiny nie pasuja do metina. Wiesz juz czemu? Po prostu nie lubie ludzi , ktorzy sie chwala czyms co nikt by nie potrafil zrobic ( oczywiscie ja nie potrafie, ale jest pelno takich ludzi co by zrobili nawet lepsze ). Co oni Bogiem sa? Nie!

Co prawda może i troche się chwilimy żeby się wypromować ale nie mamy na celu pokazania że my coś potrafimy a inni nie.

Chcemy żeby gracze zobaczyli że jeśli naprawde się chce to można zrobić orginalny serwer a nie monotonny jak inne.

Opublikowano

Idioci nie mają co robić tylko spamować :O

Life is one adventure that you know how to lead,

Let us do what we like not what we're told

:)

Opublikowano

Śmieszne jest zachowanie konkurencji , nie podoba się to przecież nie prosimy o komentowanie zazdrośników ..

sygna.jpg

Opublikowano

Śmieszne jest zachowanie konkurencji , nie podoba się to przecież nie prosimy o komentowanie zazdrośników ..

Wiem że nie powinienem się wypowiadać w tym temacie.

Ale czytam kilka postów w nie jednym temacie , i stwierdzam że internet powinien być od 18lat , oczywiście nie pisze tu o tobie , tylko o tych dzieciach na forum.

Czasami myśle że serio brakuje kogoś takiego jak hitler i możecie mnie hejtować , ale jak by był taki ktoś wszyscy zamkneli byście dupe , i może zachowali się jak ludzie , a nie zwierzęta:P.

a co do konkurencji i zazdrośników większość to 10latki bez życia , myślące że mają ciężko i próbują oceniać innych z góry.

a konkurencja - wiadomo , każdy chce być tym najlepszym , i prawda jest taka że Polak polaka w tych czasach zabił by tylko po to żeby mieć więcej.

Co do metina życzę powodzenia.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Najwięksi hejterzy zbanowani , mniejsi dostali warny .Nie chce już widzieć tutaj żądnego spamu

A Ty Sajtur przestań zwracać uwagę na takie zaczepki bo nie warto z takimi dyskutować.

Opublikowano

Serdecznie dziękuję glinka.

Life is one adventure that you know how to lead,

Let us do what we like not what we're told

:)

Opublikowano

Chłopacy nie spinajcie o texture bo to jest pryszcz w tym wszystkim teraz zrobić tak gdy pojawią się potwory by nie lagowało graczy ;

Ważne !!!Osoby które zapisywały się u mnie na betę Quadrona proszeni o zapoznanie się z tym Blogiem http://www.mpcforum.pl/blog/2229/entry-2269-quadronpl-beta-testy-czas-zacz/

1363701576-U247153.jpg

Opublikowano

Osobiście Mi Sie Mapka Podoba :D

Gdy Serwer Wystartuje Napewno Pobiore I Obczaje Co I Jak

img-Czeres.png

Spodobała ci się moja praca bądź pomogłem ci w czymś bądź człowiekiem i zostaw tego like to nic nie kosztuje a mnie motywuje

Azmal.pl i Theris.pl i iMetin.pl

POLECAM i ZAPRASZAM

Opublikowano

Nexanity & Teoden

Agenci 3D czują Konkurencję :D

Osobiście nie wyczuwam żadnej konkurencji bo nie mam zamiaru z nikim konkurować.

Co Ty na to?

Pozdrawiam Kains Kirighaya.

4anr.png

Zapraszam!

Opublikowano

Osobiście nie wyczuwam żadnej konkurencji bo nie mam zamiaru z nikim konkurować.

Co Ty na to?

Pozdrawiam Kains Kirighaya.

Jeżeli możecie obojga to proszę załatwiać sprawy na pw :)

sygna.jpg

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Nie podobra mi się za bardzo rażace w oczy kolorowe ...

Nie róbcie z metina kolorowych pokemonów...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...