Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Piekielne Wyżyny Ognia - Parim

Parim

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak dla mnie jest super ta mapka ale jeszcze mogłoby być wulkan i jakby ta lawa się wylewała ale mało ważny szczegół. Widzę że serwer będzie w pełni jak się to mówi pro i na pewno zawitam jak będzie start bo widać że macie niezłe całkiem pomysły tylko te logo co zrobiliście to moglibyście dać je na starcie gdzie się zaczyna grę w każdym królestwie i w tym logo opcje np. system ulepszeń , bonusy maksymalne, ilość graczy online, kontakt z GM-em itp.

Pozdrawiam szanowny team Parim Genis504

Opublikowano

Widzę że konkurencja już się boi ( Teoden.eu )
Cieszymy się że jest taki nagłos heh , co do tej lawy - rzeczywiście nie pasuje.
Dziś to zmienie .

sygna.jpg

Opublikowano

@UP

Teoden nie powinien się bać bo wy nawet nie ruszycie, a zawdzięczacie to bombWorkowi... Ja nic nie zrobię, bo szkoda mi na to kasy, ale jest masa ludzi, którzy go nienawidzą i to przełoży się na szybki upadek parim.pl

Opublikowano

Parim najgorszy serw 2013

Powody

1.Robia multikonta

2.Nie umia zrobic dobrej tekstury

3.A ta ich strona... Zara do kibla nie zdarze bo mnie rzyganie bierze.

Tyle wystarczy

I WEZ SIE PARIM OGARNIJ I DO MNIE NIE ODPOWIADAJ :P

1367750039-U864681.jpg

card.png

Opublikowano

Parim najgorszy serw 2013

Powody

1.Robia multikonta

2.Nie umia zrobic dobrej tekstury

3.A ta ich strona... Zara do kibla nie zdarze bo mnie rzyganie bierze.

Tyle wystarczy

I WEZ SIE PARIM OGARNIJ I DO MNIE NIE ODPOWIADAJ :P

Na stronie jest najlepsza muzyczka, najpierw taka klimatyczna a potem taki syf

Opublikowano

Widzę że konkurencja już się boi ( Teoden.eu )

Cieszymy się że jest taki nagłos heh , co do tej lawy - rzeczywiście nie pasuje.

Dziś to zmienie .

Ty tempa jak metr drutu miedzianego kurwo mam Cie się bać? Ty kurwa serio jesteś niedoyebany i nic tego nie zmieni Czekam kutasie aż zobaczę twoją prezentację lub cokolwiek poturbuje ten twój serwerek jak worek ziemniaków

Opublikowano

Powiem tak,

Mi się bardzo podoba ,ale oczywiście zobaczymy co z tego wyjdzie ;)

A dla hejterów to spróbujcie stworzyć coś podobnego lub cały serwer ;)

Zobaczycie co z tego wyniknie.

Opublikowano

Widzę Nellyz z Pieczarą się dobrali, syf gwarantowany ^^

NISMO ty tu dyskutujesz a ja mam nadzieje, ze Twoj serwer wystartuje bez przeszkód. :)

Opublikowano

NISMO ty tu dyskutujesz a ja mam nadzieje, ze Twoj serwer wystartuje bez przeszkód. :)

HEHEHE nie wystartuje , bo to gówno :)

Life is one adventure that you know how to lead,

Let us do what we like not what we're told

:)

Opublikowano

e ludzie up jak jesteście tacy mądrzy to sami zróbcie swój serwer i zobaczymy jak długo wasze postoją a nie się tylko każdy z was jest przemądrzały i się chwalicie a wasze serwery to nawet już na starcie nawet padają wiem co pisze bo grałem na nie jednym serwerze a przeważnie większość z nich padała na starcie a się przemądrzali tak jak wy up tylko krytyki nic więcej nawet szansy im nie dajecie a może rzeczywiście zrobią coś pro i będzie hitem ten serwer kto wie bo na pewno nie tacy ludzie jak wy i darujcie sobie komentarze z krytyką bo każdy robi jak sam uważa

a nikt wcale wam nie każe grać

to po chuj pisać komentarze jak was nawet to nie interesuje a jakbyście się nie interesowali tym serwerem to was by już tu nie było na tematach Parim dziękuje za uwagę i pozdro

Opublikowano

Szczerze mowiac, wiekszego gowna od Ciebie chyba nie ma :P

Opublikowano

Hehehe, nellyz możesz mi pałkę popucować, wiesz o tym? ;)

Zrobiliśmy co w naszej mocy ;]

Opublikowano

Wolffo zapominasz że każdy Polak mówi o sobie a tak w ogóle jak nie chcesz grać to nie graj a się mówi że jak gówno śmierdzi lepiej nie ruszać a po za tym napisałeś na siebie gratuluję

Opublikowano

Wolffo zapominasz że każdy Polak mówi o sobie a tak w ogóle jak nie chcesz grać to nie graj a się mówi że jak gówno śmierdzi lepiej nie ruszać a po za tym napisałeś na siebie gratuluję

Ciekawe stwierdzenie. Po 1 Powiedz mi gdzie napisalem na siebie. Po 2 naucz sie interpunkcji ;)

Opublikowano

Zostały zmienione teksturki !: )

uhfd.jpg

Ziom, jesteś kur** wielki! Napiszesz tut'a jak to zrobiłeś ? Bo kur** nie umiem ! =/

Co do tematu, nie hejtujcie szkoda zaśmiecać bazę mpc, chwalą się czego to oni nie osiągnęli, a dzień po starcie (ba parę godzin po udostępnieniu clienta) Wasze autoskie prace znajdą się na MPC =]

footer_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...