Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]SkyBlock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej cześć witam wszystkich forumowiczów przejde odrazu do sedna..

Kupiłem serwer minecraft i wgralem wszystkie potrzebne rzeczy.. ale wszystko działa oprocz skyblocka ;/ gdy sie stworzy wyspe gdy chcemy sie na nia przeteleportować spadamy cały czas w dół a wyspy nie ma =/ dodam ze na próbnym serwerze testowym wszystko działało.

Bardzo proszę kogolwiek o pomoc ponieważ serwer jest świetny ale bez skyblocka nie istnieje :(

Opublikowano

Może...

Pobierzcie jeszcze raz Skyblocka z innej storny, bo może tamten jest uszkodzony/niedziałający.

Spróbuj stworzyć wsypę na innych koordynatach, tzn. bliżej spawnu, ponieważ może być ograniczenie mapy włączone, przez hosting.

Może zainstalowałeś jakiś inny plugin, który psuje działanie Skyblock'a? Podaj listę pluginów, jeżeli problem będzie występował dalej.

W razie czego, pisz PW

(: .ćyż usnes am eiN

Opublikowano

Pluginy jakieś macie? Na craftbukkicie jest serwer? Może spróbuj commandblockiem TP na te koordy wyspy?

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...