Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obejścia bana na IP ; )

TenJedynyxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż dostałem bana na serwerze angulara od administratora o nicku Hunterss powód bana "PERM" otóż nie jestem zbyt lubiany na serwerze angulara przez adminów ponieważ za dużo wiem na ich temat i jakie maja eq i w ogole. ale to nie o to chodzi chodzi mi o to jak mogę ominąć bana na IP jak nie mam zmiennego tego IP ; 3 wie ktoś może ? daje Like czy co tam jest :)

Opublikowano

Oczywiście, że się da.

Był chyba tu na MPC TuT programu do zmiany IP + DL
Poszukam jeszcze czegoś takiego w necie ^^

@Down

O AOL'a mi właśnie chodziło :)

Opublikowano

Da się.
Program AOL (troszkę skomplikowany, zmienia IP na brytyjskie), lub o wiele łatwiejszy w obsłudze program Cyber Ghost VPN. Poszukaj gdzieś na necie poradnika jak zmienić ip w nim, chociaż to banalne. Sam się połapiesz, bo jest wersja polska tego programiku.

Opublikowano

Nie musisz mieć zmiennego. Uruchamiasz program, "bawisz się" w nim i chyba tyle.

Program musisz mieć uruchomiony gdy chcesz mieć inne IP

Wyłączenie programu - przywrócenie podstawowego adresu IP

Opublikowano

Jak masz WiFi to resetujesz ruter (jak masz jakiś dobry) to powinno ci zmienić IP neta i możesz wbić bez problemu na serwer pomimo temp na IP (jak na nick to tylko z non premium jak zmienisz nazwe).

Pozdrawiam i liczę na "+" :D

w5cNAHm.png

Opublikowano

Jak nie masz zewnętrznego to raczej nic z tego. Jak miałem zewnętrzne to mogłem programem zmienić IP. Teraz przez router wifi mam wewnętrzne i mam error w laptopie i na kompie (podczas łączenia). A tak w ogóle nie kombinuj, pewnie słusznie dostałeś bana :)

Znasz mnie grałem na serwerach z nickiem lolo121. Jak nie wierzysz, daj serwer premium

48061.gif

Opublikowano

Sciagasz nodusa wejdz przez proxy moze pomoze 3maj sie

~Hunterss

ps: A tak przyokazji co tam u CIebie ;3?

Opublikowano

Polecem program Hotspot Shield doskonaly. Tylko 1 problem mojemu koledze z stalym ip jak go uruchomil to nie mial neta ;) a drugi mial wiec nie wiem od czego to zalezy.

Unbenannt.jpg

Sygnaturka wykonania EFCEBE - Jok3rStars [GILDIA DAUN]

Opublikowano

Ludzie jakie programy jeżeli masz rutera to wystarczy że go zrestartujesz i już masz inne ip a i najlepiej zmień nick ;p Pozdro.

Opublikowano

@up Autor tematu pisze że ma stałe ip,czytanie ze zrozumieniem

A co do tematu to do zmiany ip posłuży ci VPN, na necie jest ich mnóstwo, ja używam płatnego nvpn ale tobie polecam FrostyVPN

jeżeli jesteś zainteresowany napisz PM do mnie,dam ci linka

Opublikowano

A tak btw. czemu dałeś ten temat w "Minecraft - Tutoriale", skoro to nie tutorial ;x?

Opublikowano
1.REstartujesz router

2.Robisz nowe konto
3.Wchodzisz na server i cieszysz sie grą

Po 1. Nie mam zmiennego Ip Po 2. Nie moge zrobic nowego konta po 3. Nie wejde na serwer poniewaz nie moge !!!

ps; Jak wbijam na proxy to po zmianie Ip juz na moje konto nie wbije ;] to jest ten - .

Opublikowano

Program TunnelBear - mi zawsze działał, jak nie chciało mi się resetować rutera. Szybko zainstalujesz ustawisz wybierzesz między UK/US i lecisz tworzyć postać ;) .

pwhGb.png?1

Opublikowano

Musisz mieć zmienne IP mój kolega tak ma (Asekush,Cz4rt3k) reset routhera i ma inne ip i obejście perma ma ;) napisz do niego to może ci pomoże

585571426179277855228.png

Opublikowano

Łap http://cyberghostvpn.com/

Jako free możesz się połączyć z jednym serwerem.

Jak dostać ZA DARMO PREMIUM NA MIES ?

Musisz mieć fb .

Wchodzisz na "https://apps.facebook.com/cybergserial/"

Wciskasz "GET FREE SERIAL" , pojawia sie cyferki które kopiujesz do programu .

WŁALA ! Masz dostęp premium do WSZYSTKICH serwerów . 1 serwer = unikalne IP :D

Proszę o zdjęcie tych %. Dziękuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...