Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM/Proszę o napisanie] Nodus z ukrytą opcją "Disable Nodus" Umiesz programować? Spróbuj! Opłaci się.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich,

Wszyscy wtajemniczeni będą wiedzieli o co chodzi :P

Poszukuję lub proszę kogoś o przerobienie znanego i lubianego Nodusa(zhackowanego clienta mc),
gdzie opcja "Disable Nodus" była by ukryta, np. w opcjach wyboru języka lub innym dobrze ukrytym miejscu, które nie rzuca się w oczy podczas robienia przez admina tzw. "SSów".

Jeśli znajdzie się ktoś chętny do napisania(przerobienia) tego w celu uzgodnienia wynagrodzenia proszę pisać na PW.

Opłaci się :P

Z góry dzięki.

sygnatura3.png
Opublikowano

Sobie w paincie zamaluj... Nikt Ci tego nie potnie ani nie przerobi tylko dlatego że piszesz ''opłaci się"

img_ref1525_01-800x200.jpg

Opublikowano

I co uważasz, że jak zamaluję w paincie to osoba która będzieto oglądać się nie skapnie ? ahhahah

A co do wynagrodzenia, rozumiem, że nie ma nic za darmo i proszę pisać na pw w celu uzgodnienia kwoty, połowe wysyłam przelewem na początku, a 2. połowe jak dostane jara i będzie działać a co do wysokości to do uzgodnienia.

sygnatura3.png
Opublikowano

Napisz do twórcy nodusa i powiedz, że za taki guzik płacisz w realnych $$$

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

@up Ta jasne ... On codziennie dostaję jakieś 100 wiadomości i wątpię żeby chciało mu się to robić nawet jeżeli to dla niego 10 minut.

I Technik Serwerów Minecraft I

I Skonfiguruję i wgram pluginy pod serwery Factions, Survival, Freebuild I

Opublikowano

Napisałem na oficjalnym forum nodusa i oto co się dowiedziałem:

1. Kod nodusa jest "zakryty" więc praktycznie(!) nie jest mozliwe jego edytowanie/podejrzenie

2. Scetch(twórca) kiedyś, gdy ktoś poprosił o drobne zmiany w kodzie, zażyczył sobie 200$ za naprawdę drobną zmianę w kodzie więc to raczej odpada...

Cóż, może znajdzie się na tym forum osoba, która potrafi to zrobić, chociaż szanse są małe ;)

sygnatura3.png
Opublikowano

wyślij na pw swoją ofertę bądź napisz w temacie. Nie lubię się bawić w ciemno :)

#gdzieś dokładnie chciałbyś tą opcję? :)

Opublikowano

ooo ciężko z tym będzie

jeżeli admin prosi o SS to udaj że ci się minecraft scraschował i zrób force update

RivCraft - Nie tylko klocki!

IP serwera: S1.RivCraft.pl

Opublikowano

Zawsze możesz nodusa wyłączyć na cwile -,-''

9adc2b66942ff0dffh1.gif

Serwer TerraVix [survival + PvP] IP: 188.165.22.154 Port: 8110

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nikt tego nie zrobi wątpię

Serdecznie Zapraszam na Serwer Minecraft : icrafted.maxc.pl:25665

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...