Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM/Proszę o napisanie] Nodus z ukrytą opcją "Disable Nodus" Umiesz programować? Spróbuj! Opłaci się.

Victooor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich,

Poszukuję lub proszę kogoś o przerobienie znanego i lubianego Nodusa, gdzie opcja "Disable Nodus" była by ukryta, np. w opcjach wyboru języka lub innym dobrze ukrytym miejscu, które nie rzuca się w oczy podczas robienia przez admina tzw. "SSów".

Jeśli znajdzie się ktoś chętny do napisania(przerobienia) tego w celu uzgodnienia wynagrodzenia proszę pisać na PW.

Opłaci się :P

Z góry dzięki.

sygnatura3.png
Opublikowano

Po co ci przeniesc ta opcje jak ja nacisniesz to juz nie masz nic od nodusa tak mi sie zdaje

Opublikowano

@UP

Zabawna jesteś, poco się męczyć z jakimś programowaniem jak wystarczy zrobić odpowiednie screen shoty, wyciąć i wkleić to i tamto, zmienić kolorek lekko i gotowe :-)

Opublikowano

@Up Dobra koncze ta klotnie.Lecz wiesz jesli wybierasz opcje z edycja ss to musisz za kazdym razem tak robic, a jesli zedytujesz nodusa to bd mieć to zrobione raz i dobrze. Ps.Ja nie jestem dziewczyna.

Opublikowano

Na większości serverów admin sprawdza podejrzanego gracza każąc mu zrobić ss'a opcji przyciskiem F2 a następnie banuje. SS'a wysyłasz do admina i cie odbanowuje

''pajeczek'' zrób takie coś w nodusie to pogadamy

Opublikowano

Lepiej ogarnij podstawy grafiki i na luzie podrobisz ss'a ^^

Inteligencie to ja ci polecam przerabianie ssów, na których zrobienie i wstawienie na hosting masz równo 5 minut.

SS'y? A to ciekawe bo nie mozna robic ss w Mc, co predzej to w Cs'ie

ee... WTF ? ss --> F2 i jest..

Po 1 nie ten dzial.

Po 2 ref robimy co 24h

@Topic Być może się za to wezmę, lecz nie obiecuje.

No, i takie podejście do tematu mi się podoba :) Sorry za częste refowanie tematu, zależy mi, żeby ktoś mi pomógł.

A co do działu, to wiem że nie ten, ale już nie będę robił kolejnego tematu..

sygnatura3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...