Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL] Paczka Modów - KajCraft 1.4.5

kajsksus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Piszę nowy temat ze względu na podzielenie się tamtych dwóch!

Rezygnuję z wszelakich kolorków, bo jest to po prostu oczojebne.

Witam wszystkich, widzę coraz więcej paczek w internecie to i sam spróbowałem swoich sił w tej sprawie... Jest to na razie tylko zmodyfikowany klient. Pracuję nad launcherem.
Zawiera wiele przydatnych modyfikacji. Nie posiada Thaum Craft 3 oraz Mo'Creatures, które głównie chciałem umieścić w mojej paczce, lecz niestety autorzy nie zezwalają na publikowanie ich w paczkach. Jeśli ktoś bardzo potrzebuje tej paczki z tymi modami zapraszam na PW, będą mogły je sobie zainstalować (BEZ PUBLIKACJI ICH W INTERNECIE) z moją małą pomocą. Launcher jest w fazie testowej, dopiero co dobrałem się do Minecraft'owych plików i zaraz zaczynam brać się do tego. Starałem się umieścić modyfikację o nazwie Wars Mod, lecz niestety gryzie się z Jammy Furniture Mod. Zdecydowałem się na JMM, ponieważ ta modyfikacja dodaje nam "piękności" oraz wielu akcesoriów do naszego domku!

WSZYSTKO OCZYWIŚCIE ZNAJDUJE SIĘ NA SILNIKU FORGE'A.

Lista modyfikacji:
Dragon Mounts - możliwość posiadania własnego smoka!
Rei's Minimap - Minimapka, własne waypointy do zaznaczania ważnych miejsc.
Jammy Furniture Mod - Akcesoria do naszego mieszkania, krany, kible, które wydają odgłosy, różnego pokroju szafki, krzesła, kuchenki itp.
Backpack - teraz nie musisz martwić się o to, że zabraknie ci miejsca, zrób plecak i leć na dłuższą wyprawę!
Crafting Guide - nie wiesz jak coś skraftować? Przyciśnij G i już masz na to recepturkę.
CustomNPC - Jeśli marzy ci się stworzenie własnego średniowiecznego miasta, bądź wielkiej metropolii ta modyfikacja stoi przed tobą otworem!
DungeonPack - Czyli pełno dungeonów w których mógłbyś znaleźć różne ciekawe rzeczy. Od diaxów po enchanted eq.
Enchant View - Nie wiesz jaki znajdziesz enchant na danej broni i boisz się, że zmarnujesz level? Teraz, gdy tylko najedziesz na dany enchant od razu pokaże ci jakie ulepszenie na danej części ekwipunku zdobędziesz.
Mo'Swords Mod - Nudne już te stare minecraftowe bronie. Tylko diamentowy, złoty, żelazny, kamienny i drewniany. Ta modyfikacja daje Ci o wiele większą frajdę z o wiele większą ilością broni.
InvTweaks - Masz bajzel w Inventory? Możesz to wszystko posegregować dzięki tej modyfikacji.
MobDismemberment - Achh... te stworki tylko tak padają i nic. Są czerwone, brzydkie są! Teraz moby będą się po prostu rozlatywać (nie działa na pająkach), krew będzie się lała!
WeaponMod - Wiele dodatkowych broni.
Twilight Forest - Dodaje Ci nowy piękny świat - las w którym możesz znaleźć wiele interesujących i ciekawych rzeczy.
XPBank - Jeśli wiesz, że zaraz zginiesz, a nie chcesz stracić swojego poziomu, to wrzuć go do tej skrzynki!
Saber Mod - Tak dokładnie miecze świetlne!
Tree Capitator - Nie męcz już się ścinaniem klocek po klocku, teraz niszczysz całe drzewo jednym machnięciem SIEKIERĄ.

Instalacja:
1. Pobrany plik podmień z twoim .minecraft(em) (najlepiej swojego minecrafta gdzieś przełożyć jako kopia jeśli na swoim masz jakieś mody)
2. Koniec instalacji.

Download:

http://www.mediafire.com/?03nhrxewntp8i2q

Skan (robione na komórce, bo nie mam painta na kompie xD):

http://imageshack.us/photo/my-images/255/zdjcie0352.jpg/

Changelog:

V1.0

- Stworzenie paczki.

@edit

W wersji 2.0 pojawi się RC Mod 2, Necromancy oraz Pam's Mod!

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

• 3 miesiące temu...
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...