Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Błąd

grzypek1992

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pewien problem z nfs'em od jakiegoś tygodnia zaczął wyskakiwać mi pewien błąd wyskakuję w najmniej spodziewanym momencia czy to wyścig,ucieczka, a nawet w garażu, a mianowice błąd Fatal error code 7. Kiedyś grałem bez żadnych problemów, a teraz po 10, a nawet po 5 min wywala mi ten błąd zauważyłem też, że u innych graczy również dzieje się to co u mnie jeżeli można coś z tym zrobić to proszę o szybką odpowiedź.

Opublikowano

Dziwne bo ja takiego problemu nie miałem, czasami zdarza sie ale to na prawdę okropnie sporadycznie. To jest akurat błąd serwera. Zwykle taki błąd pojawia się gdy serwer jest tymczasowo wyłączany :P

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

Mi taki błąd nie wyskakuje.

Najlepszym rozwiązaniem, będzie re-install gry.

/edit

Ale najpierw spróbuj zmienić rozdzielczość i detale.

Opublikowano

Po prostu przerywa ci połączenie z internetem.

Wystarczy, że tylko na chwilę stracisz połączenie z netem, a już pojawi się ten error.

Wyłącz antywirusa, zaporę oraz wszystkie zbędne na czas gry procesy, ściągnij jakiś program do optymalizacji łącza.

Opublikowano

Mi taki błąd nie wyskakuje.

Najlepszym rozwiązaniem, będzie re-install gry.

/edit

Ale najpierw spróbuj zmienić rozdzielczość i detale.

Wcześniej grałem na wysokich i nie było żadnych problemów tylko teraz takie coś się dzieję spróbuje re-install zrobić dam odp czy pomogło.

Po prostu przerywa ci połączenie z internetem.

Wystarczy, że tylko na chwilę stracisz połączenie z netem, a już pojawi się ten error.

Wyłącz antywirusa, zaporę oraz wszystkie zbędne na czas gry procesy, ściągnij jakiś program do optymalizacji łącza.

Nie zrywa mi łącza internet mam b.dobry i jeszcze ani razu nie miałem z tym problemu i niby dlaczego innych podczas wyścigu też wyrzuca kilku moich znajomych też ma tak jak ja więc to nie wina łącza.

Opublikowano

Dziwne bo ja takiego problemu nie miałem, czasami zdarza sie ale to na prawdę okropnie sporadycznie. To jest akurat błąd serwera. Zwykle taki błąd pojawia się gdy serwer jest tymczasowo wyłączany :P

Dobra dzięki re-install pomógł dałem like.

Do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...