Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Posiada ktos mod'a zwanego "...

kubson888

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiada ktos mod'a zwanego "AimBot" czy cos w tym stylu badz "WallHack" ,bo gram z przyjaciół mi na nowym koncie i bym ich potrolował :D

Proszę bardzo po pomoc

Opublikowano

licz sie ze 100% banem moze nawet na ip powinni takkz kazdym jebanym haxem robic ze na ip bana

Masło maślane.. Nie ma bana na IP. Kiedyś banowali na MAC. Teraz tylko na konto.

@Topic nie zbyt ich "strolujesz" bo hack będzie spamił i szybko ogarną.

@down Adres mac a adres ip to są dwie inne rzeczy

btw nic nie wnosisz tym do tematu

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Masło maślane.. Nie ma bana na IP. Kiedyś banowali na MAC. Teraz tylko na konto.

@Topic nie zbyt ich "strolujesz" bo hack będzie spamił i szybko ogarną.

@down Adres mac a adres ip to są dwie inne rzeczy

btw nic nie wnosisz tym do tematu

Nie wiesz to nie gadaj.

hellwasfullLOGO2.gif

Opublikowano

Nie dostaje sie bana na ip, loaded hack jest pewny, ja uzywam i juz 1ltc bez banika..jak czitujecie z telekilem i innymi syfami to sie dziwicie

Pamiętaj, zawsze liczę na:

"+"

Opublikowano

nie slyszalem teraz aby ktos dostal bana na ip :) a co do tego hacku to on nie spami to mozesz sobie spokojnie sciagnac. jest tam aim bot i sobie wybierasz w co ma celowac w glowe, ,,orzechy'' brzuch itp i wall hack tez jest czyli to ze przez sciany sobie strzelasz albo ze raz nacisniesz myszka i wylatuje caly magazynek lub zdaleka mozesz i jeszcze przez sciane mozesz zarazac albo nozem zabjac :) po prostu jest dobry jak na publiczny hack

Opublikowano

nie slyszalem teraz aby ktos dostal bana na ip :) a co do tego hacku to on nie spami to mozesz sobie spokojnie sciagnac. jest tam aim bot i sobie wybierasz w co ma celowac w glowe, ,,orzechy'' brzuch itp i wall hack tez jest czyli to ze przez sciany sobie strzelasz albo ze raz nacisniesz myszka i wylatuje caly magazynek lub zdaleka mozesz i jeszcze przez sciane mozesz zarazac albo nozem zabjac :) po prostu jest dobry jak na publiczny hack

Ja dostałem bana na IP ale dziwne minęło po jakimś pól roku

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Ja mialem dzis dziwną sytuacje bo typek zreportował mnie za powerleveling i dostalem bana na adres MAC na to konkretne konto :) Ale nie ma to jak wych*jać nexona i zmienic sobie adres :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...