Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Minecraft MULTI

Teodziak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, dzisiaj to juz moj 2 temat z dziwnym problemem z Multiplayer

Loguje sie na jakis Skyblock no i nic nie dziala mi ale jak cos napisze admin mi na gg pisze ze widza co robie itd itp ale ja mam jakby laga

wpisalem wiec /skyblock new i mam nowa wyspe reloglem i bylem zalogowany juz i nagle wszystko dziala probowalem na innych skyblockach i tak samo jest......

Ale niestety tryby gier Survival i frakcje i naprzyklad Survival games nie dzialaja mi niewiem co juz mam zrobic :)

Licze na odpowiedzi beda Like i 5 :D

Opublikowano

Kolego internet jest swietny i nie mozliwe ze to wina internetu :)

To cos innego prosze o dalsza pomoc....

Jak mialem stary za przeproszeniem gowniany internet dzialal minecraft slabo ale dzialal a teraz jakies porty niewiadomo co i tylko skyblock czasami jak logne zarejestruje wyloguje zaloguje wyloguje wpisze /skyblock new i jak zaloguje dziala nagle :P

Opublikowano

Dobra wiec jeszcze raz......

Zmienilem neta ostatnio i mam router TL-WR841N Dodalem porty 25565 tCP i to samo UDP dodalem te porty do firewalla i uzylem tez port forwarding ktory nie dzialal program no i nic minecraft raz dziala raz nie powodu jakos znalesc nie mozna.... Prosze mi pomoc : )

Jedynie to hamachi dziala

Opublikowano

Spróbój popytać Graczy na serwerze, żeby wejść na SurvivalGames Musisz kliknąc na Tabliczkę Ppm. . .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...