Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Opłaca sie ?

67bodyproeq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam do was takie pytanie , bo chce zamienic ps3 super slime 12 gb z padem jednym z gwarancja . Za laptopa parametry 250 gb , 4 gb ramu , win 8 , karta nie wiem wiem ze tylko 256mb , procesor inter® pentium® Dual CPU T3200 @ 2.00GHz

100-TAK

200-TAK

300-TAK

400-

Opublikowano

Takiego PS3 nowego kupisz za 700 zł , laptop warty trochę więcej. Zależ jakiej firmy jeszcze jest.

Moim zdaniem nie opłaca się

Opublikowano

karta ati 3470 Firma Acer

Dobry kolega , zna sie na kompach itp . Powiedział ze dokupię dobry procesor 300-400 zł i bedzie dobry nawet bardzo.

A i tak wgl 700 nie dostałbym za ps3 ;/

100-TAK

200-TAK

300-TAK

400-

Opublikowano

To ja Cie źle zrozumiałem :D Myślałem że Ty dajesz Laptopa za to PS3.

Jeżeli odwrotnie to się chyba opłaca. Zależy jaki stary ten laptop.

Wymiana procesora w laptopie jest nie opłacalna bo i tak w gry nie pograsz bo karta graficzna słaba

Opublikowano

laptop 2 lata ... Mi chodzi zeby jedynie pograć np warrock , virtualmt2 itp . A nie jakieś nowości.

100-TAK

200-TAK

300-TAK

400-

Opublikowano

inter® pentium® Dual CPU T3200 @ 2.00GHz ( to jest w laptopie ) , a ten w moim kompie inter ® core 2 cpu 4300 @ 1.80ghz (2 cpus)

Który lepszy?

100-TAK

200-TAK

300-TAK

400-

Opublikowano

Wg. mnie się nie opłaca, sprzedaj i kup coś nowego.

Jeśli odpowiadasz mi, bądź masz do mnie pytanie, oznacz mnie. Wtedy masz pewność, że Ci odpowiem.

7ltRHSP.png

Mentoruje w zarabianu przez internet: subsms, ppa, ppi, ppd, skracanie

Opublikowano

Wg mnie to lepiej sprzedać lapka i lecieć w PC lepsze możliwości modernizacji ;)

50829.png I5-2500k | Asus P8Z68-V PRO |  8GB RAM | HD7790 Sapphire DUAL-X OC 

Opublikowano

Tak jak kolega wyżej jeżeli chcesz pograć to nie kupuj sobie laptopa tylko zainwestuj w PC .

A co do tej wymiany to nie opłaca Ci się moim zdaniem, z tego co widzę dużo lepszy od twojego komputera on nie jest .

Sprzedaj PS3 i zainwestuj w PC .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...