Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Recenzja

Rak0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś z grających mógłby napisać mi recenzję z gry APB??? Chce abyście podali ocenę tej gry w skali od 1 do 10 i dlaczego właśnie tyle dajecie :) Chciałbym aby opisane zostały początki gry, stawianie się BOSEM itd. Proszę też o udzielenie odpowiedzi na pytania:

1)Czy na początku ma się cały czas tzw.klepaną dupe ???

2)Po ilu godzinach gry w APB ma się dużo kasy,fajną furke itd.

3)Jaką stronę lepiej wybrać:Policję czy Przestępców i dlaczego??? Proszę o podanie nazw angielskich w tej grze tych stron ^^

"Nie sprzęt, lecz technika czyni z Ciebie zawodnika."

Może taki małe "Lubię to", za pomoc ?

Opublikowano

1. Tak

2. W sumie nie wiadomo.

3. Ja gram Enforcerami (Policja) na prestige 4 mają mnożnik 1.8, a criminale na 4 mają 1,5.

Recenzja?

Powiem ci, że na początku będzie ci trudno. Będziesz grał przeciw 200lv złotymi itd. Gra jest trudna właśnie z tego powodu.

Ogólnie 6/10, bo p2w i 0 balansu.

Opublikowano

Czyli na grę trzeba poświęcić trochę czasu...

Opublikowano

Threat gold (najwyższy) jest za wygrywanie misji, trzeba być na prawdę dobry by go utrzymać.

Ja go mam od ok. 150h gry do teraz ok. 300h.

Na dodatek bronie za kase strasznie dominują te za zwykłą kasę.

Oczywiście jak już nauczysz się grać to tymi normalnymi brońmi też robisz bardzo dużo.

Opublikowano

A bronie są na zawsze czy na określoną liczbę dni??? Ile kosztują bronie za realną kasę???

Opublikowano

1. Tak, polecam enforcerów. Dlaczego? - czytaj pkt. 3

2. Zależy co rozumiesz pod pojęciem "dużo kasy" ja mam na swojej postaci 75h i mam już Patriota V20 Jericho, i 2 inne bryki po 40 tysięcy, mam modyfikacje na 3 poziomie która też sporo kosztuje i teraz zbieram na jakieś fajne bronie, jednym słowem na brak kasy nie narzekam :)

3. Ja gram enforcerami (najpierw byłem crims), przeniosłem się z powodu masakrycznej ilości noobów u crimsów, którzy podczas misji wolą zabijać siebie wzajemnie lub bawić się z celem itp. Z początku po przeniesieniu faktycznie odczułem to jakimi noobami są niskie lvl u crimsów jednak teraz kiedy jestem na złocie to praktycznie cały czas dostaje crimsów na 235lvl którzy latają z bazooka, shotgunem lub snajperką.... Wtedy samemu nic nie zdziałasz, dużo zależy od teamu, raz wygram raz przegram, ale chyba nie jest najgorzej skoro nie mogę spaść na srebro. Każdy chce wejść na złoto ale dopiero później dociera do niego jak dobrze było na srebrze :)

Przeważnie bronie są na 10 dni, są też testowe na 30 minut i jakieś tam inne. Kiedy kupisz broń z marketu dla graczy masz ją na zawsze ale trzeba się trochę wykosztować.

Opublikowano

1. Tak, polecam enforcerów. Dlaczego? - czytaj pkt. 3

2. Zależy co rozumiesz pod pojęciem "dużo kasy" ja mam na swojej postaci 75h i mam już Patriota V20 Jericho, i 2 inne bryki po 40 tysięcy, mam modyfikacje na 3 poziomie która też sporo kosztuje i teraz zbieram na jakieś fajne bronie, jednym słowem na brak kasy nie narzekam :)

3. Ja gram enforcerami (najpierw byłem crims), przeniosłem się z powodu masakrycznej ilości noobów u crimsów, którzy podczas misji wolą zabijać siebie wzajemnie lub bawić się z celem itp. Z początku po przeniesieniu faktycznie odczułem to jakimi noobami są niskie lvl u crimsów jednak teraz kiedy jestem na złocie to praktycznie cały czas dostaje crimsów na 235lvl którzy latają z bazooka, shotgunem lub snajperką.... Wtedy samemu nic nie zdziałasz, dużo zależy od teamu, raz wygram raz przegram, ale chyba nie jest najgorzej skoro nie mogę spaść na srebro. Każdy chce wejść na złoto ale dopiero później dociera do niego jak dobrze było na srebrze :)

Przeważnie bronie są na 10 dni, są też testowe na 30 minut i jakieś tam inne. Kiedy kupisz broń z marketu dla graczy masz ją na zawsze ale trzeba się trochę wykosztować.

Rozumiem... Czyli moge kupić broń dla kolegi na zawsze a on mi? :D Ale te bronie dla kolegi na zawsze są za realna kasę czy za ta która zdobywamy w grze ???

Opublikowano

Bronie z marketu dla graczy są na zawsze, za kasę zdobywaną w grze.

Market pod względem broni jest bardzo ubogi, jest tam ledwie kilka karabinków, snajperek itp. - za ogromne pieniądze, cena waha się od 700 tyś. do nawet 4,5 miliona czyli niezbyt ciekawie.

Nie możesz kupić broni kumplowi bo najpierw trzeba mieć broń zdatną do handlu (pewnie dlatego tamte bronie też tyle kosztują, nie licząc ich bonusów itp.), a jak taką zdobyć to nie mam pojęcia, ale wydaje mi się, że mogą to być bronie z armas (sklep gdzie kupujemy za normalna kasę). - tutaj liczę na uwagi ekspertów :)

Jednak zwykłe bronie nie są takie drogie ~ od 2500 do około 45000. (2,5 tysiąca to jedna lub dwie misje :))

Opublikowano

Ale ile kosztują bronie za realna kasę i ile oraz za ile jest ta realna kasa ???

Opublikowano

Z tego co pamiętam 1200 G1C kosztuje coś około 15$ ~ premium do gry kosztuje chyba 999 G1C, bronie od 350 G1C do nawet 3500 G1C.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...