Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Takiej animacji bicia postaci :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

LOL :D

Takiego czegoś nie znajdziesz nigdzie widać że to wszystko Autorska edycja.Wcale to metina już nie przypomina tylko jakiegoś Mortal Combat'a :D

Ale pewnie server zrobiony tylko pod ten box bo jeżeli edytował ruch postaci pod box to już edycja machania inną bronią(miecz. dzwonek itp) działać raczej nie będzie

Opublikowano

Kurczę coś pięknego. To już jest poważna sprawa, ciekawe kiedy polskie prywatne serwery będą miały odpowiedniki tego hihi.

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

LOL :D

Takiego czegoś nie znajdziesz nigdzie widać że to wszystko Autorska edycja.Wcale to metina już nie przypomina tylko jakiegoś Mortal Combat'a :D

Ale pewnie server zrobiony tylko pod ten box bo jeżeli edytował ruch postaci pod box to już edycja machania inną bronią(miecz. dzwonek itp) działać raczej nie będzie

Powiem ci że akurat w późniejszym filmiku jest normalne bicie mieczem :D więc nie wiem :D jak oni to zrobili :D ale fajnie to wygląda bo akurat kostium z boxu jest to i takie ruchy by się przydały :D ogółem dziwne potwory tylko mają bo all to jakieś komiksowe postacie :P

Opublikowano

Myślę, że te ruchy bokserskie to są na zasadzie skili, bo na pewno nie zrobili to na zasadzie, że sobie bije i akurat takie ruchy wykonuje, a nie inne.

Na razie na pewno nikt Ci czegoś takiego nie udostępni, bo jeżeli tak owe ten serwer rzeczy robi, to pomyślcie jakie muszą być zabezpieczenia :)

1368908122-U621182.png

Moderator Tworzenia stron WWW , ex.Moderator Dark Orbit,ex. Moderator Diablo, Helper Pogaduszek, Metin2, Dobre programy, Fan Art, MPC Media Team Recenzent.

Opublikowano

To było udostępnione przez jakiś czas na epvp, ale usuneli potem temat. Na tym całym Nexanity to ma być, ale dla mnie to już nie Metin tylko jakiś syf.

#Jak tak bardzo chcesz to pobierz sb ich client, rozpakuj i masz.

"Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów"

Opublikowano

To było udostępnione przez jakiś czas na epvp, ale usuneli potem temat. Na tym całym Nexanity to ma być, ale dla mnie to już nie Metin tylko jakiś syf.

#Jak tak bardzo chcesz to pobierz sb ich client, rozpakuj i masz.

Hmm będę właśnie próbował :D tylko w tym problem że nie wiem jaki plik za owe ruchy odpowiada :D

Opublikowano

:O to pewnie jest stosowane za normalne bicie bez broni :D

ciekawi mnie jak oni to wyciągnęli i jaki plik za to odpowiada :(

Opublikowano

http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/421969_538077456224018_858881816_n.png

Nexanity też to "ma" xD

Wydaje mi się, że wyciągnięcie animacji z clienta to nic, problem z zastosowaniem ;p Nie bylo to jeszcze nigdzie udostępnione ;p

Było na epvp przez jakiś czas :). Ale potem usuneli temat.

"Kiedy nie chcesz - szukasz powodów. Gdy chcesz - szukasz sposobów"

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

:O to pewnie jest stosowane za normalne bicie bez broni :D

ciekawi mnie jak oni to wyciągnęli i jaki plik za to odpowiada :(

to jest do tych stroi dostosowane, tak mi się wydaje, że jak zakładasz strój to masz inną animacje, wszystko jest normalne, to taki pokaz wizualny.

jz2s7h.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...