Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Oferta w T-Mobile ( Era )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaaam, niedlugo mojej mamie konczy sie umowa ( jakos w maju ) , ktora bedzie przedluzac, jej abonament to 40zl, w T-Mobile jest bardzo dluugo, 2 lata temu byl brany telefon HTC Wildfire z doplata cos kolo 100zl. Wiecie moze jakie telefony beda teraz w ofercie w tym abonamencie? Albo z doplata 100-200 zl? Moze ktos z Was bral niedawno i wie? Jaki bedzie z androidem?

1377440917-U253647.png

Opublikowano

oferta dla abonentów jest na stronie , wystarczy wejść samemu

dla konta tez są oferty, wchodzisz po zalogowaniu się na konto

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

to chyba logiczne ze w maju dopiero będzie jak najbardziej aktualna oferta a nie dziś

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

Czytanie ze zrozumieniem sie przydaje jednak ;)) Moze ktos mial podobnt abonament w tmobile j bral niedawno i moze powiedziec mniej wiecej co bedzie...

1377440917-U253647.png

Opublikowano

akurat ma i brałem nie raz

ja widać tobie się nawet nie chce wejść na stronę i sprawdzić jakie obecnie są, nowe oferty t-mobile są w okresie kwietnia do czerwca dopiero i nie ma żadnych publikacji co będzie w ofercie i za ile

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

Opublikowano

nie wiem, może w T-Mobile jakoś bardziej szanują klientów z wiekszym stazem, na ogol maja na Ciebie wjb i nie ważne ile bedziesz to cena telefonu sie nie bedzie roznic tak bardzo : ), pewnie sam dostaniesz jakis nowy telefon, zobacz sobie na stronie co mają w ofercie, z dopłatą 100-200 zł do abonamentu 40 zł to dostaniesz drugiego wildfire'a xD jesli potrzebny jest lepszy smartfon to potrzeba i wiekszego abonamentu (co za tym idzie wieksze dane pakietowe, smsy,polaczenia,i co raczej NAJWAŻNIEJSZE to mniejsze ceny telefonów.) i żeby mieć coś lepszego to trzeba raczej MINIMUM 500 zł dopłacic.

Opublikowano

No ja niedługo biore HTC Desire X Z Andkiek Ice Cream Sandwich za 80 zł abonament 65 zł dopłata do telewfonu 80 zł ;>

1365339323-U58387.png

By Valky <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...