Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Jak szybko dropnąć 'Combo' itp.

TajFun1223

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! :)

W tym poradniku przedstawię wam jak szybko dropnąć sztukę combo dowodzdenię itp.

Więc tak:

1.Robimy postać (najlepiej woja)

2.I tu zaczyna się magia wbijamy nie większy niż 5 lv(najlepiej 2-3)

3.Szukamy największego spota na psach-dzikach-wilkach

4.I bijemy spota

Uwagi:

1.Dlaczego tak niski lv?

Otóż na niskim lv najszybciej ubijamy mobki i żadko kto "ksuje" na spota

2.Wcale nic nie dropi itp itd.

Dropi tylko trzeba posiedzieć przy okazji polecieć może: marmur,itemek z pż,item z krytem,itp itd.

3.Nawet jeśli leci to wolno.

Polecam kupno rękawicy złodzieja bądź przerzucić przez magazyn rękawice z lasu-szkaty.

Pomogłem?Daj+:) Pozdrawiam TajFun

2527593774.png

Opublikowano

Wg mnie to żaden tutorial... Co w nim ma być z tutoriala? Mamy bić spota na niskim LvLu, i może coś wypadnie. Bez sensu -.-

Opublikowano

A co z oddawaniem doświadczenia? Mogłeś wspomnieć o opcjach KamerModa, który jest w tym wypadku potrzebny. Według mnie lepiej zrobić postać 20-22 lvl i pójść na spoty dzikusów - poleci strasznie dużo Ksiąg Poliformii, Combo, itp. ;-)

PS. Rzadko przez 'rz', nie 'ż.'

Opublikowano

A co z oddawaniem doświadczenia? Mogłeś wspomnieć o opcjach KamerModa, który jest w tym wypadku potrzebny. Według mnie lepiej zrobić postać 20-22 lvl i pójść na spoty dzikusów - poleci strasznie dużo Ksiąg Poliformii, Combo, itp. ;-)

PS. Rzadko przez 'rz', nie 'ż.'

Tak jak daronian, nie musimy się wcale nastawiać żeby tylko combo dropło tylko wystarczy najzwyczajniej expić bo dropi wszędzie.

Pszerfa.          i'm back

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...