Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM]System ulepszen jak na imetin.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od długiego czasu chciałem stworzyc swoj serwer , udało się ale niestety moje systemy ulepszen sa do bani ...

Poszukuje jakiegos gotowca ktory by mial system epikow tak jak na np Imetin , tu macie link www.wiki.imetin.pl na tej stronie jest pokazane z czego robi sie co itd..

Nowe mapy do expa , lodowy wymiar , katakumby , PETY itd.

Do tej pory jeszcze nie znalazlem takiego gotowca , moze ktos by mogl o to takiego stworzyc ?

Wiem ze to dosyc duzo roboty ale moge zaoferowac nawet GM na moim sewerze , gdy bede juz mial dobry system ulepszen , mapki itd..

Stworze dedyka pieniazki juz sa odlozone wiec teraz tylko czekac na dobre pliki .

Zgory dziekuje.

Kontak GG:4778696

email: [email protected]

oraz mozna pisac pw na forum.

Dziekuje za uwage.

2ymc6c1.jpg

Opublikowano

Nikt Ci na zawołanie nie stworzy takich plików, a jak ktoś już je zrobi, to Ci za darmo je nie udostępni.

Opublikowano

Mowiłem oferuje GM na serwerze dedykowanym , więc nie uważam ze to jest takie darmo.

Po 2 ja pliki mam itd tylko mi trzeba system broji , broni i pare mapek takich jak lodowa kraina itd . dla kogos kto sie bardzo zna nie jest to duzo .

2ymc6c1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...