Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oni coś jednak z cziterami robią :O

JokerrPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zrobiłem taki mały eksperyment. Wyżebrałem od gostka guest keya do WarZ i zabrałem się za totalny rage ( parę killi z 600m i kilka za 200/300m ) i co się okazało? Dostałem bana po godzinie tak więc serio uważajcie :)

Opublikowano

Moze i robią, grałem sobie normalnie a tu jak zwykle wywaliło i ban na perma za nic. Jeden kolega tak samo a inni nie... To Farciarze :) Tera tylko czekać na odbana

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

wątpie żeby Ciebie odbanowali -,- jeszcze jak widziałem twój global , to na 100% za nic Cie nie zbanowali ...

...Życie jest jak gra...

...Nie mozesz dac sie wyeliminowac...

-=-POMOGLEM-=-

"Daj Lajka +"

Opublikowano

Chlopiiiee, Mój global wynika stąd że z kolegami gram już od miesiąca na naszym prywatnym serwerze. Wiec ty sie dziwisz? My mamy już obczajone co gdzie i jak.

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

I CHUJ CI PEDALE BYLO JEBANY CZITOWAC KURWO JEBANA GRE PSUJESZ INNYM CO KURWA TRACA CZAS NA TA PIEDOLNA GRE ZJEBIE GENETYCZNY A ZEBY WAS WSZYSTKICH KURWA ZBANOWALI I DZIECI ZRYZALI

//Odpocznij

Opublikowano

ban za nic pierdole. Sam utworze projekt podobny do The War Z ale za parę lat.

Albo zniszczę ich organizację poprzesz wpisanie się na listę developerów i skasowanie all kont i przywrócenie do 0.

Jeszcze bym pojebał u nich w bazie dannych, że ciężko będzie im wstać ponownie.

A jeśli nie to sam obczaję sposób na D3D9 żeby tworzyć cheaty do każdej gry (Gdy ta pierdolona szkoła się skończy).

Opublikowano

I tak nie wykryją cheata ESP lub coś w tym stylu.

Niech się lepiej wezmą do roboty i zrobią jakiegoś porządnego anty cheata

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...