Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Obejście na LegionMT2

UltrA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

yyy zmień metin2client.bin na np metin2.exe i odpalaj. Czyli po prostu zmień rozszerzenie z .bin na .exe

PS Takie obejście robisz wszędzie bo w sumie na wielu serwach działa i patcher się nie włącza.

photo261314.png

Opublikowano

Dzięki :D

Kiedyś też tak robiłem ale o tym zapomniałem :)

Edit@

Legion ma jakieś dziwne rozszerzenia :///

16883186552623691755.png

Ktoś kto się nza pomocy :(

Opublikowano

Otwórz nowy dokument tekstowy, np. notatnik i wpisz w nim metin2client.bin po czym zapisz na start.bat (nie na start.bat.txt). To inne obejście, które powinno uruchomić klienta po stronie systemu z obejściem blokad.

Opublikowano

daronian

Loguje się normalnie ale gdy wybieram postac nic się nie dzieje ale i tak dzięki za chęci :D

EngraveR Twój sposób także nie działa ;(

Opublikowano

daronian

Loguje się normalnie ale gdy wybieram postac nic się nie dzieje ale i tak dzięki za chęci :D

KamerMod działa tylko trzeba sobie dodać. U mnie śmiga, ale nie widać itemów w eq :P ani NPC. Ale auto exp jest :P i wiele innych. Ale mam problem z BOTEM DO ZMIAN BONOW bo jak nie widzi zmianek w eq to nawet jak podac ich dobre ID to i tak nie zmienia. Pomógłby ktos?

Opublikowano

daronian

A jeżeli ustawisz nazwę tego obejścia na nazwę okienka w oficjalnym kliencie tego serwera? Też wystąpi błąd przy logowaniu? Prawdopodobnie nie, spróbuj.

Opublikowano

A jeżeli ustawisz nazwę tego obejścia na nazwę okienka w oficjalnym kliencie tego serwera? Też wystąpi błąd przy logowaniu? Prawdopodobnie nie, spróbuj.

Nie widac w ogóle postaci ale logować loguje :D
Opublikowano

Nie widac w ogóle postaci ale logować loguje :D

Nie podmieniaj plików PC w packu, a wszystko będzie OK. Teraz jest błąd, gdyż ich klient ma inne kodowanie i inne formaty. :-)

Opublikowano

A powiedz mi to jak mam zainstalować WH bądź DMG Nie podmieniając ?

Przepraszam za Dubel posta ;/

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...