Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WoT] Jak szybko zarobić

XxWTFxX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poradnik jak łatwo zarobić

1. Jakim czołgiem grać ?

Najlepiej zarabiają czołgi 5 tieru (za kredyty),

Wybierz czym najlepiej Ci się gra.

Według mnie najlepiej zarabia KW-1, ponieważ za przegraną dostajemy minimum 3 tysiące kredytów, a za wygraną ponad 6 tysięcy + (zależy od umiejętności).

2. Czołgi premium.

Z czołgów premium najlepiej zarabiają czołgi 8 tieru.

Sam polecam T34, ponieważ ma dobrą wieżę, dosyć szybki jak na swoją masę i działo łatwo przebija pancerz czołgu.

3. Jakiego czołgu nie brać ?

Odpowiedź jest prosta.

Na pewno nie bierz tych, którymi Ci się źle gra.

Nie kupuj czołgów do zarobku z 1,2,3,4,7,8,9,10 tieru, ponieważ bardzo mało zarobisz a nawet stracisz.

Nie kupuj czołgów premium do 4 tieru (chyba, że to artyleria), ponieważ zarobisz tak jak na normalnym czołgu za kredyty mniej więcej.

4. Premium.

Najlepiej się zarabia z kontem premium.

Dostaje się 50% więcej kredytów jak i doświadczenia, więc warto grać w kampaniach (wtedy masz 100% więcej za wygraną razem z premką), jak i czołgiem premium, bo nieźle sobie zarobisz :D

5. Czołgi.

Pamiętaj każdy czołg ma swoje przeznaczenie.

Artyleria - Stój gdzieś w koncie, ale żebyś miał bicie na inne czołgi.

Czołgi lekkie - Nimi musisz wykrywać przeciwników ale, gdy wykryjesz nawet jakiś 5 warto żebyś się wycofał i po jakimś czasie znów to zrób.

Czołgi średnie - Nimi najlepiej jeździj za czołgami ciężkimi, gdy on odda strzał możesz się wychylić przed niego i strzelić w przeciwnika (dobijać).

Czołgi ciężkie - Zawsze graj w grupie. Wtedy inni nie będą skupieni tylko na tobie.

Kątuj, wtedy będzie mniejsza szansa na przebicie twojego pancerza.

Gdy spotkasz czołg lekki zakryj za czymś swój tył czołgu i celuj w jedno miejsce i gdy podjedzie Ci pod twój celownik strzel i już po nim ;)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

To czemu nie było żadnych poradników,a gdy ja napisałem to zaraz się pojawił kolejny?

Po 1 pojawił się po godzinie. Po 2 oco ci chodzi ? Zazdrosny czy co ? Każdy może napisać poradnik.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

2. Czołgi premium.

Z tego co wiadomo najlepiej zarabiają czołgi premium z całej gry.

Lecz z czołgów premium najlepiej zarabiają czołgi 8 tieru.

Weź to popraw -_- to sie wyklucza .

Ten tut nie wprowadza niczego nowego .Wszyscy nowi raczej już to wiedzą .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Czemu nikt nie pisze że aby dorobić się paru dodatkowych expików/srebrników wystarczy pingować? (podświetlać)

1213o.jpg

Opublikowano

Według mnie poradnik to śmieci... nie ma ładu i składu do tego pisany na odwał i szybko następną bzdurą jest że najszybciej zarabiają czołgi 8 tieru a koszty naprawy i amunicji ? o tym myślałeś ?, raczej nie (chodzi o czołg premium bez bonusowych kredytów

Opublikowano

2. Czołgi premium.

Z czołgów premium najlepiej zarabiają czołgi 8 tieru.

Sam polecam T34, ponieważ ma dobrą wieżę, dosyć szybki jak na swoją masę i działo łatwo przebija pancerz czołgu.

Nie
kupuj czołgów premium do 4 tieru (chyba, że to artyleria), ponieważ
zarobisz tak jak na normalnym czołgu za kredyty mniej więcej.

Do poprawy. Poza tym piszesz tu czasami takie herezje że ja pierdykam. Nie zarobisz czołgiem T4 i niżej...

Czołgi
lekkie - Nimi musisz wykrywać przeciwników ale, gdy wykryjesz nawet
jakiś 5 warto żebyś się wycofał i po jakimś czasie znów to zrób.

Ciekawe skąd to wiesz, bo większością Lekkich Czołgów gra się jako support, a nie jako Scout. Mówie o czołgach T5 i wyżej.

Według
mnie najlepiej zarabia KW-1, ponieważ za przegraną dostajemy minimum 3
tysiące kredytów, a za wygraną ponad 6 tysięcy + (zależy od
umiejętności).

Jeżeli umiesz grać to każdy czołg dobrze zarabia, a to ponad 6k + to masło maślane. Do tego na wygranej zarobić 6k T5 to trzeba chyba całą bitwę w bazie przesiedzieć...

• Biter. zmienił(a) tytuł na [WoT] Jak szybko zarobić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...